Mustaa amppelia vailla

mustatamppelit_kollaasi

 

Mielestäni on jokseenkin erikoista, että etsiskelen jo toista-kolmatta vuotta mustaa ja simppeliä, ulkokäyttöön soveltuvaa amppelia. Mustana löytyy kyllä vaikka mitä muuta, mutta ei amppelia. Tässä ainoat löytämäni ulkokäyttöön soveltuvat mallit. Vai onko teillä rakkaat lukijaiseni vinkata mulle joku ennennäkemätön musta amppeli?

I’m dreaming of a stylish black hanging basket/pot (outdoor safe)…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

11 kommenttia

  1. Stockan Artstone amppelissa on harmaata, en muista onko mustaakin ollut, ehkä saisi värjättyä tuon itse? Hinta hyvä, plussaa altakasteluominaisuudesta. Tällaisia tarvikkeita lisää myyntiin!!

  2. Ikeasta on aiemmin saanut mustaa metalliämpäri-amppelia. Osta mustia peltiämpäreitä/astioita ja tee itse, tai pullo spraymaalia ?

  3. Kannattaa vilkaista Plantagenin, Prisman kesäpihan ja Anttilan valikoimia! Tummia värejä kun itsekin metsästän, niin noissa on ollut miellyttävän tummia sävyjä, vaikka muodot/koot eivät välttämättä itselleni ole natsanneet. Sääli, että aina ei kaikkea ole netissä esillä, vähän menee sattumankaupaksi…

  4. http://www.plantagen.fi/amppeli-cecilia-musta-100022478-fi Plantagenissa olisi tuollainen vaihtoehto myös, sitten Lechuzalla olisi tummanharmaana http://www.sisustaulkona.fi/product/1109/lechuza-nido-amppeli-altakastelutoiminnolla-tummanharmaa. Se on kyllä sitten vähän arvokkaampi ja voi näyttää kulahtaneelle kun ei ole musta (siinä on ilmeisesti kuitenkin joku uv suoja kaksinkertaisen ruukun ansiosta eikä kukat paahdu siinä vaikka ruukku onkin tumma). Mutta tuossa yllä mainitut spray vinkit voisivat kyllä olla hyviä keinoja saavuttaa haluttu lopputulos.

  5. Honkasen puutarha Lielahden Cittarilla. Sieltä löysin pari vuotta sitten omani, samoin kun naapuri. Tarjolla oli silloin useampaa eri mallia. Kysäise, onko tänä vuonna tarjolla.