Nimpparisankari B


Keskiviikkona oli Vienon nimipäivä, joten kuvassa komeilee tietenkin itse sankaritar. Ja kuten veljensäkin huhtikuussa, yhdessä Niinikosken kummitusten lähettämän paketin kanssa. Myös tämä kortti laminoitiin ja kiinnitetään hoitopöydän päälle ihasteltavaksi. Siispä kiitokset Suojalaan!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

  1. Hei, ihanat kuvat,ihana tyttö. Ja ihanat vaatteet, sopiiko udella mistä on löytynyt noin kiva mekko ja etenkin tuon kokoiset MUSTAT sukkahousut?!!

  2. Löysin juuri blogisi ja taidan jäädä lueskelemaan, ihanalta vaikuttaa.
    PS. Samojen mustien sukkahousujen perään olisin minäkin kysellyt ;o)

  3. Kiitti onnitteluista, Sisu/Kipa! 🙂

    Mustat sukkikset löytyivät erittäin pitkällisten ja huolellisten etsintöjen tuloksena aivan sattumalta, Vapaa Valinnasta! Ei löytynyt googlettamalla, eikä ketjuliikkeitä pöyhimällä. Sukkisten merkki on Veikka&Venla. Vaparihan kuuluu nykyisin Tokmanni-konserniin, joten konsernin muistakin liikeistä luulisi löytyvän. Pienin koko näytti olevan 60cm ja hinta jotain 5-8 euroa. Onnea metsästykseen!

  4. Niin ja mekko on Lindexiltä. Samaan settiin kuuluu mustat leggarit, joissa punaiset sydänpaikat polvissa. Normaalihinta oli 17,95, enkä raaskinut sitä siihen hintaan ostaa, vaan jäin kyttäämään alennuksia. Ja eipä aikaakaan kun setti myytiin kympillä! 🙂 Harmi vaan, että kokoja oli tosi vähän jäljellä, tuo 68 oli isoin. Olisin niin mielelläni ostanut useampaa kokoa varastoon.

  5. Minäkin ihastelen täällä tuota asukokonaisuutta! Mahtavat! Ja ihanainen neiti muutenkin. Nimpparionnittelut täältä meiltäkin. 🙂

  6. Kaunis nimpparisankari! Minuakin on joskus muuten kutsuttu Vienoksi. Sain lempinimen jostain syystä jo yläasteella. Nyt sitä kuulen enää todella harvoin. Hieno nimi!