Nukkeleikkejä

nukkeleikit1

nukkeleikit2

nukkeleikit3

 

Pikkuveikasta ja isosiskosta on kovaa vauhtia tulossa hyvät leikkikaverit ja erityisen hienosti heiltä sujuvat nukkeleikit. Siksi taivuin ja ostin Ikeasta edulliset puuvalmiit nukensängyt ja maalasin ne valkoisiksi. Eivät ne itseäni erityisemmin miellytä, mutta kun en vuosienkaan etsinnöistä huolimatta löytänyt kirppareilta (kuten myöskään Tori.fistä tai Huuto.netistä) sellaista 70-lukulaista ihanaa pinnalaitaista sänkyä, oli toimittava ennen kuin nukkeleikkien aikakausi on huushollissamme ikuisesti ohi. Uudet, makumme mukaiset petivaatteetkin aion ommella heti, kunhan saan ompelukoneeni korjautettua (nuo siniset kun eivät miellyttäneet jälkikasvuakaan).

Kaksi isompaa nukkea, Pate ja Leena, ovat muuten omasta lapsuudestani. Reilusti yli 30 vuotta vanhoja siis… Ne ovat erityisen kivoja siksi, että niille voi kokonsa vuoksi pukea ihan oikeita, kestäviä ja pestäviä vauvanvaatteita. Leenan vaaleanpunainen villatakki on mummuni minulle virkkaama, muut vaatteet ovat omien lasteni vanhoja.

P.S. On se vaan niin söpistä, kun tuollainen 2v6kk poikanen peittelee hellästi nukkeaan, moiskauttaa pusun suulle ja toivottaa ”Yötä”. <3

The siblings playing with the dolls.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Ihanat sisko ja pikkuveikka?. Meillä on myös kovassa käytössä lasten vauvanvaatteet nukkeleikeissä. Varsinkin Siirin 44cm vaatteet on oikein sopivia! Ensin ajattelin niitä säilöä kaappiin muistoksi mutta leikeissä niistä kaikille enemmän iloa on!