Nuorenparin tuparilahja

tuparilahja1

tuparilahja2

tuparilahja3

tuparilahja4

 

Tänään oli pikkuveljeni nimpparipäivä ja huomenna olemme menossa kahveelle veljeni ja tyttöystävänsä ensimmäiseen yhteiseen kotiin, joka on samalla myös veljeni isän lapsuudenkoti, vaarin kuoleman jälkeen tyhjillään seissyt ja sittemmin parikymppiselle nuorelleparille pintarempattu rintamamiestalo. Koska menemme ihastelemaan remontoitua kotia ensimmäistä kertaa, varustaudumme tuparilahjalla. Veljeni tyttöystävä on asunut omillaan jo muutaman vuoden, joten kaikenlaista tarpeellista ja oman maun mukaista tavaraa varmasti jo löytyy, joten mikäs sen hyödyllisempi lahja kuin Jalo Helsingin Kupu -palohälytin. Vaikka tyylikkäitä palohälyttimiä talosta jo löytyisikin, on siellä tarvetta useammallekin: lakihan määrää, että palovaroitin täytyy asentaa joka kerrokseen, vähintään yksi jokaista alkavaa 60 neliömetriä kohden, eli tuon kokoisessa asumuksessa tarvittavien hälyttimien määrä on jo ainakin 3, ehkä enemmänkin.

Palohälyttimen lisäksi hyviä tuparilahjoja ovat myös sammutuspeitteet, etenkin kun niitä on markkinoilla jo oikein tyylikkäitäkin. Itsekin olemme saaneet niitä lahjaksi kaksi, ja lisäksi vielä ostaneet itsekin yhden, joten meiltä löytyy sammutuspeite niin keittiöstä, avotakan viereltä kuin takaterassilta grillin läheisyydestäkin.

Juhlan luonteeseen täydellisesti sopiva paperikassi löytyi taannoin Tigerista (hamstrasin läjän), talokortin pisteli tyttäreni (minä piirsin talon, hän lisäsi vielä sydämen).

P.S. Eikä tietenkään haittaa sekään, jos kysyy tuparilahjan saajilta, mitä tarvitsisivat! 🙂

Gift for my little brother’s housewarming party.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Oi, tosi mainio tuparilahjavinkki! Kauniit käyttötavarat tulevat aina tarpeeseen :–)