Nysse loppu!

Tänään on miehen kaksivuotisen virkavapauden viimeinen päivä. Ja sehän tarkoittaa sitä, että tämä luksöriöösi ”perhelomailu” on ohitse ja tästä lähtien mun on pärjättävä näiden kahden temperamenttisen pikkumarakatin kanssa ihan itsekseni. Kääks. Nyt on meinaan se varsinainen pikkuvauvakausi takana päin ja omaa tahtoa löytyy jo valitettavan paljon. Ja kun siihen lisätään sopiva annos eroahdistusta (aivan normaali kehitysvaihe, mutta kahden kanssa hieman haastava, kun toinen vauva alkaa itkemään, kun toisen kanssa poistuu hetkeksi vaikka kylppäriin vaipanvaihtoon…), joutunen laittamaan kaiken kekseliäisyyteni ja energiani peliin, jotta saan pidettyä jälkikasvuni edes kutakuinkin tyytyväisenä. Tänään kasasin tyynykeon, jonka sisällä oli turvallista tehdä istumaharjoituksia. Hyvinhän se sujui ja mikä tärkeintä, vauvat pysyivät taas hetken tyytyväisinä.

P.S. Pahoittelut näistäkin kökköisiksi optimoiduista kuvista. Täytyy kysyä apua viisaammilta.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Hyvin sä pärjäät! Äkkiä se omanlainen rytmi arkeen löytyy ku siippa on töissä.

    1. Puistotreffit sovittu! Joo, puistoilussa olis kovasti iloa edes pienimuotoisesta kävelytaidosta, tähän mennessä ollaan oltu kerran Pikkukakkosen puistossa tärskyillä, ja silloin vauvat makasivat picnic-viltillä. 🙂

  2. Kuvat on gif-muodossa, jolla saa kyllä tiedostokoon tosi pieneksi, mutta sitten kuvat on aina vähän kökköisiä. Jpg on ok tallennusmuoto, kyllä niissäkin saa tiedostokoot sellaisiksi että kuvien lataaminen ei kestä ärsyttävän kauaa.