Oivat KestitKeväällä synttärilahjaksi saamallamme Stockmannin lahjakortilla hankittiin, pitkällisen pohdinnan jälkeen, Stockmannin 150-vuotisjuhlamalliston Oiva Kestit -kipot ja lautaset. Sen lisäksi, että ne sopivat kotimme niukkaan väritykseen kuin nenä päähän, saattavat ne olla tulevaisuudessa vielä arvokkaitakin keräilyharvinaisuuksia! Maija Louekari on nimittäin piirtänyt kuvion varta vasten Stockmannille, joten muualta noita ei saa. Hankkimiemme osien lisäksi mallistoon kuuluu myös muki ja kantikas lautanen (jonka kuvaa ei Stockmannin verkkokaupasta löytynyt, lautanen on siis ilmeisesti loppuunmyyty).

P.S. Kuvausrekvisiitanvirkaa hoitava puukauha on kirpparilta ja itse maalattu.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

 1. Ihania ovat! Piristävät kivasti musta-valkoista kattausta.
  Sain lahjaksi kipon, vieläköhän lautasia mahtaisi olla=
  Ja hei, on muuten hieno kauha 🙂

 2. Minäkin sorruin muutamaan kippoon. Ostin varmaan heti ensimmäisenä päivänä kun pelkäsin loppuvan. Mulla aika paljon valkoista oivaa niin sinne sekaan sopii kivasti.

  -Tiina

 3. Kivat on!
  Olen Oulun Stokkalta jo ainakin kolme kertaa yrittänyt noita metsästää, mutta aina niiden ständi on melkein tyhjä. No, yhden kulmikkaan lautasen olen onnistunut kalastamaan itselleni ja se onkin nyt lempi leipälautaseni. Alunperin tarkoituksena oli hankkia vain noita kulhoja ja kulmikkaita lautasia, mutta tuo pyöreä lautanen on alkanut kiehtomaan, eikä kuppikaan ole hassumpi.