Olkkari ja lempinurkkaukseni

olkkarissa6

olkkarissa4

olkkarissa7

olkkarissa1

olkkarissa2

olkkarissa5

olkkarissa3

olkkarissa8

 

Sain siististtyä olkkaria sen verran, että kehtasin ottaa siitä kuvia. Edellisestä kerrasta onkin aikaa! Mutta tietenkään ei aurinko paistanut enää silloin, kun kaivoin kamerani esiin. On meinaan todella valoisa tämä olkkarimme, ja sekös jaksaa hämmästyttää vielä päälle vuoden asumisen jälkeenkin, edelliset kaksi kotiamme (eli ensimmäiset omistusasuntomme) kun ovat sijainneet kaupungin ytimessä, vanhojen kerrostalojen alimmissa kerroksissa, ikkunat sisäpihalle. Ei paistellut aurinko sisään, eikä ikkunasta näkynyt puita tai taivasta. Nyt sitten osaankin arvostaa sekä luonnonvaloa että näkymää. Sen lisäksi, että olkkarin sohvannurkasta, lempparipaikastani, aukeaa näkymä isoon osaan yläkertaa, näkee siitä myös ulos. Tässä nurkassa istun aina silloin, kun vaan on aikaa (aivan liian harvoin!), lehtiä tai kirjoja lueskellen, lasten touhuja vahtien tai ihan vaan haaveillen.

My living room, my family, and my favorite spot at the sofa.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

 1. Hei, kivoja kuvia! Toivottavasti laitat vielä lisää sisustuskuvia teidän ”uudesta” asunnosta!

  1. Juu, kunhan siivousurakka etenee, tulee tästä ”uudesta kodista” lisää kuvia. 😉 Mutta mitäs noiden nimitysten kanssa oikein tekis, kun on blogannut vuodesta 2008, kolmesta kodista! Onko seuraava sitten ”upouusi”? Vai ”uuttakin uudempi”? 😀

 2. Mikä tuo pöytäliina on?

  Muistelin että teillä on sänkynä vain patjat. Joko olette patjojen alle laittaneet jotain että ilma kiertää? Jos olette niin millaisen virityksen :)? Meillä sama homma edessä..

  1. Pöytäliina on Finlaysonin Coronna. Kunhan tästä rikastun, hankin saman valkopohjaisena! Meillä on kaksi kertopuupätkää odottamassa mustaa maalia, ne sitten laitetaan patjojen alle poikittaissuuntaan.

 3. Kivan näköinen lempinurkkaus ja hyvät näkymät siitä kotiinne. Itsellenikin ovat osoittautuneet omat hetket tarpeelliseksi juurikin sisustuslehtiä lukien tai ilman niitä haaveillen ja suunnitellen. 🙂 Niitä hetkiä saisi kieltämättä olla enemmän..

 4. Oletko mistä hommannut tuon Coronnan? Mietin vaan, että myydäänköhän jossain liikkeessä, kun tarve olisi vähän yli 2m ja netissä myydään vain metreittäin.

 5. Tuo Stuva on kyllä niin hieno noin isona kokonaisuutena, sitä olen teidän kuvissa niin monesti ihaillut. Ja on se kyllä hyväkin. Mekin toisen lapsen huoneeseen sitä on jo laitettu, mutta toinenkin on edessä vielä. Harmittaa kun en tajunnut aikanaan, olisin laittanut sitä olkkariinkin.