Ovet hakusessa


Olen koittanut etsiskellä kahta, mielellään 70 leveää, alkuperäisen mallista ovea vessan ja kylppärin oviksi. Tuloksetta. Olen selannut Anno.fi:n, Metsäkylän navetan ja Rakennusapteekin sivuja, mutta en ole nähnyt yhtäkään samanlaista ovea! Tuo oven peiliosioiden jako on aivan omaa luokkaansa. Nyt arvuuttelen, mitä täysin uusien ovien teettäminen maksaisi ja kuka sellaisia tekisi?

Nyt jo vähän kaduttaa, mutta pakko se on myöntää… kuvan pariovi lensi jätelavalle. Ihan siitä syystä, että sitä oli kohdeltu erittäin julmasti! Ovi oli oli siis piilotettu seinän sisään, jonne se oli naulattu kiinni karmeihinsa järkyttävän isoilla nauloilla. Kahva kavereineen oli poistettu väkivalloin ja oven reunoista puuttui niin isoja ”säleitä”, etten osannut kuvitella kenenkään pystyvän niitä korjaamaan…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Sama ongelma: ovet hukassa! Meidän asunnossa on makuuhuoneen ja olohuoneen välillä ollut pariovet, mutta joku edellisistä asukkaista on ne poistanut. Juuri oikean kokoisia ei löydy mistään, ei edes melkein sopivia. Puuseppä arvioi hinnaksi 2000e. Valkoinen liukuovi saa kelvata toistaiseksi. Kyselit sen korun hintaa, se olisi 10e ja sehän olis sellainen mustavalkoinen pilvi?

  2. Piipahdin viime viikolla Porvoossa erään puusepän luona, joka kunnostaa parhaillaan asuntoa Helsingin keskustassa. Hänellä oli siellä kunnostettavana asunnon vanhoja ovia ja osan ovista he tekivät kokonaan uusiksi vanhojen mallien mukaan.Eli samanlaiset saa varmasti teetettyä tilalle.

  3. Onneksi otettiin kuvia ovista, niin samanlaiset saisi teetettyäkin. Kun vaan ensin voitetaan lotossa… Aika suolaiselta nimittäin kuulostaa tuo 2000 euron hinta-arvio! No onhan se varmasti upeata suomalaista käsityötä, mutta silti! Ootkos Karmiini käynyt katsastamassa Rakennustorin tarjonnan? Kesämmällä kun poikkesin, oli siellä ihan kelpo pino vanhoja ovia ja ihan kohtuuhintaan.Pilvi mulle heti, laitatko postissa? Laitan osoitteen tulemaan, jos sun blogissa mainitaan s-postiosoite.