Pääsiäisen munajahti

munajahti1

munajahti2

munajahti3

munajahti4

 

Ykskaks tänään miehen kanssa muisteltiin, että eikös se pääsiäispupun suklaamunien munimishässäkkä ollut just tänään?!? Ja siinä sitten asiaa sen enempiä miettimättä, pikaisesti sulloin kolme Kinder-munaa pöydällä koristeina olleisiin pahvikuoriin, piilotin munat ruokakaappiin ja rustasin kartan. Alle viisi minuuttia idean keksimisestä siihen, että suklaat olivat jo suussa. Mutta entäs sitten se pääsiäispupu ja munimistarina… Kuuluuko moista hölynpölyä suoltaa vielä vuonna 2016? Kun tyttö alkoi kysellä pupun perään, meni äiskällä jo sormi suuhun. Miltä susta itsestäsi tuntuu, vastasin kysymyksellä, kun tyttö kysyi onko tarina totta vai tarua. Tarua, veikkasi hän. Ja ihan sama homma hammaskeijun kanssa (ei ole vieraillut, kaikilla vielä maitohampaat suussa). Tai joulupukin ja tonttujen. Tuntuu jokseenkin typerältä satuilla näitä juttuja! Onko kellään muulla samoja fiiliksiä?

Easter and eggs. And silly stories.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

    1. Joo, no kun selittelin jotain pupun kanssa munien piilotuksen osalta tekemästämme yhteistyöstä, ja kun muistettiin koko asia vasta iltapäivällä. Niin tuli sitten mieleeni tuo piilotusleikki. Tarttis varmaan vähän googletella ja tutustua vähän paremmin kyseiseen saagaan. 😀

  1. Joskus mietin itsekseni, että olenkohan liian tosikko äiti… Mut ilmeisesti en sillä jaksan satuilla ainakin ko. pukista, keijusta ja pupusta. Meillä 9v.kin uskoo vielä kaikkeen tai ainakin esittää uskovansa :). Lapsenmieli kantsii säilyttää joissakin asioissa.

    1. Joo, kyllä minäkin kovasti yritän satuilla, toisinaan vaan on vähän vaikeeta! 😀 Minä ainakin esitin uskovani joulupukkiin vielä muutaman ekstravuoden, ettei vaan lahjahanat sulkeutuisi.

  2. Satuilen kyllä, ja luemme paljon.. mutta en valehtele. Emme usko pukkiin, hammaskeijuun tai menninkäisiin totena. Tosikko äidiksi ei ole vielä sanottu.