Päivän paketti
Tänään visiteerasimme Ellin 2-vuotissynttäreillä. Lahjaksi veimme Maire Uotilan ihan superihanan Isomursu ja pikkumursu -kirjan sekä Tampellan vanhasta sydänkankaasta askartelemani hiuspompulan. Paketti ja kortti oli väritetty lahjaan sopivasti puna-valko-mustalla (samainen väriteema oli jo jouluna kovasti mieleeni).

Punapallollinen hyllypaperi on tuore löytö Clas Ohlsonilta, kuvissa poseeraavaa mustavalkopilkullistakin saa taas pitkän tauon jälkeen samaisesta paikasta. Ruudullinen papru puolestaan on tammikuinen löytö Vapaa Valinnasta. Oliskohan ollut niin, että sitäkin on nyt Ohlsonilla…? Teipit Teippitarhasta ja Design Boulevardilta, raidallinen paperipussi entisestä Gaudete kidsistä, joka muuntautui Puluksi. Kortin teksti on leimattu Clas Ohlsonin kirjainleimasimilla. 🙂

P.S. Käykää nyt ihmeessä lunastamassa omat Maire Uotila -opuksenne Sammakon verkkokaupasta! Huomasin, että sekä tuota mursukirjaa, että samaisen tekijän ”Jänökaksoset”-kirjaa myydään siellä vitosella kipale! Siis vitosella! Tilasinkin heti lahjavarastooni (kyllä, mulla on sellainenkin) nipun kumpaistakin!

EDIT:

Olipa se melkoisen hauska yllätys, kun sain ennen juhannusta herra Sammakolta seuraavanlaista viestiä:

”Moikka Sanna!

Nettikaupassamme on käynyt viimeisen parin päivän aikana melkoinen kuhina, ympäri Suomea on tilailtu varsin yllättäviä kirjoja: Maire Uotilan Isomursu ja pikkumursu sekä Jänökaksoset on lähtenyt täältä Turusta moneen kymmeneen uuteen kotiin. Ihmettelin hieman mistä moinen johtuu, ja aikani googlailtua huomasin edellispäiväisen blogimerkintäsi 🙂 . Eilen illalla Turun Sammakon Kirjakaupalla sain vahvistuksen, kun eräs nuori äiti osti kaupaltamme kaikki hyllyssä olevan Isomursut. Tiedustelin häneltä oliko hän mahdollisesti saanut idean hankintaansa luettuasi blogimerkintäsi, ja juuri näin oli käynyt. […]”

Hi hii, mullahan on vaikutusvaltaa! Toivottavasti olette tyytyväisiä kirjoihinne! 😀

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Kirjatilaus lähti meillekkin 🙂 Ihan vaan kansikuvan perusteella! (Ja tietysti hinnan)

    -Tiina