Päivitetty työpiste

tyopiste1

tyopiste2

tyopiste7

tyopiste3

tyopiste4

tyopiste6

 

Niin kiva kun erillinen työhuone olisikin, ei meillä nyt ole sellaiseen luksukseen mahdollisuutta, joten työpisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla yläkerrassa, heti rappusten yläpäässä. Ja keskeisellä paikalla kun on, tulee siihen helposti laskeneeksi jos jonkinlaista tavaraa, päivän postit ja päältä riisutut vaatteet. Eikä näky useimmiten ole kovinkaan silmiähivelevä. Halusin siis vähän rauhoittaa tilannetta. Työpöytänä palveli aiemmin Ikean edullinen 75x150cm valkoinen levy, joka vaihdettiin nyt muuten samanmoiseen, mutta vain 60cm syvään ja mittojen mukaan (157cm) sahattuun, jonka sahattu vasen reuna kiinnitettiin hyllynkannakkeiden avulla suoraan rappusten kaiteeseen. Tämän 15cm kapoisemman pöydän kanssa kulkuväylä tuntuu jo huomattavasti väljemmältä, eikä sitä turhaa laskutilaakaan ole ihan niin paljoa.

Työpöydän päälle seinään kiinnitettiin Ikean Stuva-ovilla varustettu 20cm syvä Bestå-runko, jonka taakse sijoitin kaikkein kirjavimmat toimisto- ja askartelutarvikkkeet, jotta avohyllyn (jota myös hieman siirrettiin) ennen niin sekava yleisilme vähän talttuisi. Hyllynreunoja koristaneet mustavalkoiset teipitkin nykäisin pois. Vaan voisihan tuota näkymää rauhoittaa vieläkin.

Printterin siirsin puolikorkean kaapin päältä pöytätasolle, ja sen päälle ajattelin tuunata kuvun jostakin sopivan kokoisesta puulaatikosta, sitten kun sellainen tulee jossakin vastaan.

Rahaa kului 45 euroa kaappiin ja 29 euroa pöytasoon, ja muutos oli kyllä joka euron väärti. Ja kukapa muukaan kun reipas isäni täällä sahaili ja poravasaroi! Kiitos taas isä!

My office with a new wall cabinet and a slimmer tabletop.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ