Paketti 9-vuotiaalle tytölle

9vuotiaalle1

9vuotiaalle2

9vuotiaalle3

 

Eilen juhlittiin 9-vuotiasta siskoani, ja koska tuon ikäiset neidot ovat jo melkoisen näppäriä käsistään, viemästämme paketista kuoriutui lapsille suunnattu leivontakirja, sekä muutamia leivontatarvikkeita (kirja hankittiin jo hyvän aikaa sitten Suomalaisesta kirjakaupasta, elintarvikevärikynä Ullan Unelmasta, muffarivuoat ja mitat Tigerista). Toki sama lahja sopisi ihan hyvin pojallekin, vaikka sitten vähän miehekkäämmän näköisillä tarvikkeilla varustettuna. Lahjapaperi ja numerotarralla tuunattu kortti Tigerista.

Tällaiset omatoimisuutta ja mielikuvitusta ruokkivat lahjat ovat ehdottomia suosikkejani! Myös askartelutarvikkeita (muovailuvahaa, kyniä, sormivärejä, lankaa, helmiä…), kirjoja, klassikkoleluja (esim. Briot ja Legot) tai vaatteita (sikäli kun vaan tiedän, mistä saaja tykkää) vien kovin mielelläni, krääsää vihaan sekä antaa että saada.

Joululahjaksi samainen neitokainen sai meiltä alakouluikäisille tytöille suunnatun Intona ompeluun -kirjan (sekin Suomalaisen kirjakaupan syksyisistä alemyynneistä) ja Tigerin ihanan peltisen ompelutarvikelaatikon. Että tässäpä muutama vinkki lahjaideoita kaipaaville!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Ihana lahja! Harmikseni vain totesin, että nuo vuoat takertuivat ikävästi kiinni ainakin pinaatti-juustomuffinsseissa joita testasin. Lieki vika taikinassa vai vuoassa. Täytyy antaa niille uusi mahdollisuus.

  2. Hei kiitos hyvästä lahjavinkistä! Minun kummityttöni saanee samanlaisen setin. Kerrankin hän saa jotakin järkevää.