Palapeliperheen uudet jäsenet ja niiden säilytys

palapelit1

palapelit2

palapelit3

palapelit4

 

Olen jo aiemminkin tunnustanut keräileväni lasten puisia palapelejä, ja niitä on löytynyt taas lisää. Toissaviikolla kirpparilta löytyi symppis vanha eläinpalapeli ja Goulan uudempi ihana ammatteja ja työympäristöjä esittelevä peli. Lidlissä puolestaan oli erä puisia palapelejä, joista sain kuin sainkin haluamieni 3 mallin viimeiset kappaleet. Näistä numerokrokotiili ja iso kaupunkimaisema tarjoavat vähän haastetta viisivuotiaillekin.

Ja aikanaan pähkin myös palapelien säilytysratkaisuja. Esiteltäköön nyt, että päädyin edullisimpaan ratkaisuun, eli pesupusseihin. Ei ole kovinkaan esteettinen ratkaisu, mutta palat ainakin pysyvät hyvässä tallessa. Olemme päätyneet siihen, että leikkihuoneen sivupöydällä on esillä vaihtuva valikoima palapelejä, ja muut odottavat leikkivuoroaan isommassa säilytyslaatikkossa, pesupusseihin lajiteltuina.

New wooden puzzles (with a storage solution).

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Puiset nuppipalapelit kiehtovat täälläkin, tosin enää äitiä. Vaillinaisista palapeleistä tekisi mieli askarrella jotakin, että kauniit palat pääsisivät oikeuksiinsa. Ehkä avaimenperiä tai pyyhenaulakon koristeita…