Pannun alle

pannunaluset1

pannunaluset2

pannunaluset3

pannunaluset4

 

Nyt iltateepannulla on useampikin paikka mistä valita, kun lempikaupastani Tigerista löytyi näin ihanat keraamiset aluset (kolmella eurolla kipale). Samoilla naamoilla kuvitettuja tuotteita sieltä on löytynyt jo aiemminkin, mm. meillekin kotiutunut muovinen tarjotin. Mulla tulee näistä, etenkin noista musta- ja punatukkaisista, mieleen Kanelimaan Hanna-Riikan kuvitukset. Entäs teillä?

Kuvaan kurkottelevan liljakimpun sai noin viikko sitten Lidlistä vain kahdella eurolla ja nuo mustat Teema-kupit mies sai keväällä oppilaaltaan jäähyväislahjaksi. Aikas erinomaisen tyylikäs lahjus!

These cute pot-holders are from Tiger.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Ihanat lasinaluset! Voi kunpa pääsisin Tigerin lähelle hakisin itselleni samanlaiset. Meille myös kotiutui Lidlin liljakimppu, jossa muuten on erinomainen hinta-laatu-suhde. Kukkien avauduttua tuoksu oli niin voimakas, jotta jouduin sulkemaan kimppusen työhuoneeseen. Kukat kestivät kyllä kauan ja olivat kauniita.

      1. Sellasta se tuoreen äitiliinin hormonimyrsky teettää! Mä alan jo pikkuhiljaa tokeneen, vaikka vielä kyllä imetän. 😀

  2. Lidl:n ja Reilun kaupan kukat ovat loistavia; heitin edelliset reilun kaupan ruusut 2 viikon jälkeen roskiin. Nyt mua ilahduttaa viime torstaina ostama kimppu! Ja tuolla hinnalla raaskin laittaa kukkia myös wc:een.
    Liljoista poistan ensitöikseni ne heteet, ne kun sotkevat ikävästi (ja pysyvästi) paikat.