Pauli-serkun valopallot


Nynne saapuivat meillekin, nimittäin lootallinen Pauli-serkun valopalloja (alkuperäiskielellä La case de cousin Paul)! Alkusyksystä ne Stockmannin verkkokaupasta bongasin ja viittä vaille tilasinkin. Juuri ennen ratkaisevaa napinpainallusta tulin ajatelleeksi, että usein syksyisin on kanta-asiakkaat saaneet jonkinsortin etukuponkeja ja päätin vielä odottaa. Kuinka ollakaan, kohta ne jo olivat kanta-asiakastarjouksessa, mutta silloin valikoimissa ei enää näyttänyt olevan näitä himoitsemiani kelta-harmaita. Pah. Ja myöhemmin Tampereen tavaratalossakin oli vain yhtä mallia. Mutta kuinka sitten kävikään… viime viikolla sähköpostiini saapui ilouutinen: kaikki koristevalot -20% alennuksella. Ja nytpä valikoimissa oli taas suosikkinikin, joten tilaus lähti matkaan. Kuinka ollakaan, tilaustani noutaessani huomasin, että tällä kertaa myös myymälässä oli samaisia palleroita… Aika monimutkaiseksihan tuo tilaaminen siis meni, mutta pääasia on, että lopulta nuo ihanuudet löysivät kotiimme, lastenhuoneen koristukseksi ja tunnelmanluojiksi!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

20 kommenttia

 1. Ihanan näköiset :)! Ja näin pimeään vuodenaikaan ei tuollaisia pehmeää valoa tuovia valaisimia voi olla liikaa.

 2. Joskus loppukesästä minäkin hypistelin useamman tovin noita keltaharmaita, mutta muuton takia ostoslista oli muutenkin niin pitkä, että Paulin pallukat täytyi vaan jättää kaupan hyllyyn :/ Käyvät kyllä teille just loistavasti!

 3. Hei, saisko sulta alekoodia näihin palloihin ja mua miellyttäis samat värit. Mutta en löydä nettikaupasta näitä palloja..

  1. Kas kas, kelta-harmaat ovat näemmä jälleen kerran lopussa! Mitään alekoodia ei tarvittu, piti ”vain” olla kanta-asiakas ja tehdä ostos 28.-30.10. välisenä aikana. Eli valitettavasti tuo tarjouskampanja ehti jo mennä! 🙁

 4. On kyllä teille sopivan väriset pallurat! Meillä valkoisena ja ovat roikkuneet läpi vuoden olkkarin ikkunalla. Iltaisin valaisevat tilan sopivasti eikä muita valoja välttämättä tarvi.

  1. Ai, ihan koko valkoiset? Enpä tiennytkään, että sellaisiakin on, varmaan ihanat lumipallot! 🙂

 5. Pariisissa oli kauppa, jossa myytiin pelkästään näitä palleroita. Värejä sai ostaa kuin irtokarkkikaupassa! Yksi tuota, yksi tuota ja yksi tuota väriä. Meidän piti viimeisenä reissupäivänä käydä hakemassa omamme, mutta ikävä kyllä ei enää löydetty koko liikettä. Mikä harmi!

  1. Joo, Pariisiin voi eksyä, ja vieläpä helposti. Tuli sitä yhtä Latinalaiskortteleiden tienoilla sijaitsevaa Kusmi-liikettäkin ”hieman” etsittyä, vaikka samalla reissulla oltiin siellä jo kertaalleen poikettu! 🙂

  1. Täytyypä katsastaa, kuinka paljon tyyriimmäksi sellainen itse disainattu -versio tulee!

 6. Juuri tällä viikolla Stokkalla ihastelin näitä, mutta jätin vielä ostamatta. Ehkä parin viikon päästä sitten, kun niille kulmille taas palaan…

 7. Moikka!

  Itse varmaan asensin pallot jotenkin ihan väärin. Menevätkö valot siis kokonaan palleroisen sisälle?? ja jos niin miten??
  Kiitos jo etukäteen!

  1. Joo, niin minäkin tein aluksi, kun en malttanut tutkia pakettia… Ihmettelin kyllä kovasti, kun osaan palloista lamppua ei saanut tungettua sitten millään, kun taas osa palloista jo pomppi lattioilla! Hetken kiroiltuani aloin jo epäillä asennukseni oikeellisuutta ja siitähän ne asennusohjeet löytyivät, paketin kylkeen painettuina! Eli itse täytyy tehdä noin sentin viilto reiän kylkeen, jotta koko lampun saa tungettua pallon sisään! 🙂

 8. Susannan huoltokatkon aikana jättämä kommentti katosi bittiavaruuteen, joten tässä se sähköpostistani kopioituna:

  ”Tilasin pari viikkoa sitten tuolta heidän nettikaupasta 4(!) kappaletta itse suunnittelemiani valoja ja hinta oli 22 euroa per valosarja. Toimituskulut olivat yhteensä 13 euroa koko tilaukselle ja paketti tuotiin kotiovelle. Pallot oli pakattu paperipusseihin ja aluksi kauhistuin, koska osa palloista oli ihan lytyssä! Sain ne kuitenkin helposti takaisin muotoonsa tökkimällä niitä saksilla sisältä päin samalla kun olin tehnyt sen sentin viillon. Ovat kyllä tosi kivoja! Tilasin yhden olohuoneeseen, yhden makuuhuoneeseen, yhden lastenhuoneeseen ja yhden lahjaksi 🙂 Värit oli tarkkaan mietitty muuhun sisustukseen sopivaksi!”

  1. No mutta hinta oli yllättävän kohtuullinen, olisin epäillyt huomattavasti tyyriimmäksi vaihtoehdoksi!

 9. moikka! tuollaiset ihanuudet tuli itsekin tilattua ja tänään hain postista! <3 mutta en tajua, miten saan tungettua lamput sisään! :DD ajattelinkin, että voitko neuvoa mitenkään?! :))

  1. Kun pakettia katsoo hieman tarkemmin, on sen kylkeen painettu ”asennusohjeet”, eli itse täytyy leikata sen valmiin reiän kylkiäisiksi vielä sentin viilto, jotta saa lampunkannan sisään… Mutta älä välitä, en minäkään sitä ihan ykkösellä hokannut… 🙂