Pikku potkuttelijat (ja uudet takit)

potkupyorat1

potkupyorat2

potkupyorat3

 

Koska vuosi sitten lelukaupasta (juu, lelukaupasta…) tilatut kivat puiset seepra-pyörät hajosivat korjauskelvottomiksi (muutenkin osia oli kiristettävä koko ajan, kädensijat pyörivät ja renkaiden kiinnitysmutterit olivat joko liian kireät tai sitten irtosivat kokonaan) suunnilleen viiden talutuskierroksen (lapset eivät vielä yltäneet/uskaltaneet satuloihin) jälkeen korjauskelvottomiksi, ja minä urpo unohdin reklamoida, oli tänä vuonna hankittava uudet. Alkuviikosta käytiin, viime kerrasta viisastuneina, ihan oikeassa urheilukaupassa, jossa lapset iskivät oitis kiinni näihin ihaniin kapineisiin, joten nehän sitten myös ostettiin. Ja tänä vuonna lapset hoksasivat heti, miten pyörällä kuljetaan ja sen koommin onkin sitten tosissaan kuljettu! Ja pyöräilyretkethän kruunaavat uudet pyörien sävyihin mätsätyt, ”pinkiksi” ja ”vihreäksi” ristityt Ciraf-merkkiset takit. Iskin silmäni takkeihin jo viikko sitten Prismassa, mutta vasta uudet pyörät ja Sokosen tenavapäivien 20% alennus sinetöivät ostopäätöksen ja eilen takit sitten lähtivät mukaani. Myös vastikään käyttöön otetut pöksyt ovat Cirafit, talven aleostoksia Prismasta. Mehän ei siis muutoinkaan lesoilla merkkireleillä, vaan nämä Prisman ja Sokoksen omat Cirafit on meillä aika hyvin edustettuina, niiden joukossa kun on viimevuosina ollut oikein kivoja kuoseja ja tuotteita.

New balance bikes and matching coats.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

9 kommenttia

 1. Mitä!?! Pinkkiä ja vihreetä! Älä rupee lipsuun…;)
  Ei vais, meillä on potkupyörä myös kovassa käytössä, sillä kun pääsee toistaiseksi paljon lujempaa kuin polkupyörällä, eikä kaatuile niin paljon.
  T. Ruskikset

  1. Joo, nyt alkoi lipsuminen! Ei vais, oonhan mä jo aiemminkin kaikille ihmettelijöille vastannut, että sitten kun lapsilla on oma maku, niin sitä pyritään kunnioittamaan. Pientä ohjailua saatetaan toki yrittää… 😉 Ja jos väriä täytyy olla, niin sitten mahdollisimman räikeetä: keltaista, punaista, fuksian pinkkiä, limen vihreetä, kirkkaan violettia, turkoosia, oranssia… Se on nounou pastelleille ja beessille! Ja näemmä tämäkin värimäärä näyttäis riittävän jälkikasvulle: ”pinkki takki” ja ”vihreä takki”… 😀

 2. Vaude kun tyylikästä!

  Mistä urheilukaupasta pyörät löytyi ja saako udella hintaa?
  Itsekkin pitäisi 2,5 v löytää samanlainen menopeli…

  Tytti

 3. Voi että, kun on hienot! Niin hienot, että pakko tiedustella, mistä urheiluliikkeestä potkupyörät ovat? Ja oliko minkä hintaiset?

 4. Sportia Pekasta löytyivät. Pyörien ovh. oli 79.90, mutta kaksi pyörää irtosi 140 euron yhteishintaan.