Pinkki kompromissi

pinkkejapilkkuja

pinkkejapilkkuja2

pinkkejapilkkuja3

pinkkipallot5

 

Arvatkaapa vaan, kuinka monesti multa on kysytty mitä teen, kun tyttäreni haluaa pinkkejä vaatteita? Vastaus on, että neuvottelen tarkkamakuisen ja vaatteista ja pukeutumisesta hyvinkin kiinnostuneen tyttäreni kanssa ja yritän löytää molemmille mieluisia ratkaisuja. Tässäpä yksi äidin ja tyttären yhteinen suosikkiyhdistelmä: vaaleanharmaat farkut yhdistettynä H&M:n harmaa- ja valkopohjaisiin pinkkipilkullisiin yläosiin. Yhdessä tytön kanssa tutkimme, kuinka pitkähihaisen trikoopaidan palloista löytyvät kaikki asun sävyt. Ja sehän on äitille ikäänkuin pakkomielle… Kaapissa odottamassa myös saman putiikin samansävyinen (vielä reilun kokoinen) softshell-takki. Reiman vedenpitävistä Wetter-kengistä vasta haaveilemme. Alus- ja yöasuissa me sitten irroittelemme, niistä löytyykin sitten kaikenlaista pinkkiä ja Hello Kittyä. Miltäs kuulostaa, onko äiti mielestänne vähän tiukkis?

Tuotekuvat H&M ja Reima.

EDIT:
Mainittakoon vielä, että tytölle kelpaa vain riittävän räikeä pinkki, kerran tarjosin H&M:lla tytölle nättiä vaaleanpunaista, mustilla ja valkoisilla pilkuilla varusteltua pitkähihaista trikoopaitaa, jonka tyttö tyrmäsi, koska pitää ”sellaisesta kunnon pinkistä”. (Ja väriä tärkempää näyttäisi olevan kuviot, pilkut, sydämet, kissat… Tänä aamuna neiti valkkasi päälleen mustan trikoopaidan, mustavalkopilkullisen tunikan, joka on alkujaan 86cm mekko, samankuosiset legginsit ja valkoiset jumppatossut.)

Pinky dots with grey.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Postauksen sävystä arvelen että itselläkin vastaus tiedossa ;-).
    Mä olen tätä miettinyt paljon kun omalla tytöllä aika erilainen maku kuin itsellä. Kai sitä tahtomattaankin ujuttaa omaa näkemystään lasten vaatteisiin kun ne itsekseen pääosin hankkii, mutta olen pohtinut että pitäiskö siitä just päinvastoin pyrkiä tietoisesti pois. Omien mieltymysten tunkemisesta. Olen ilokseni viime aikoina huomannut ostaneeni jotain mihin tiedän tytön ihastuvan, vaikka väri / kuosi olisikin itselle inhokki.