Pinna poikineen

pinnatuolit

 

Pinnatuolit ovat eräänlaisia ikisuosikkejani, vaikken niitä ole vielä koskaan itse omistanutkaan. Intouduin vähän kaivelemaan Agamiin mätsääviä aikuisten pinnatuoleja ja tässä muutama löydöistäni. Ties vaikka seuraavassa kodissa olisi tarvetta?

Few nice chairs to match with Agam.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Kiitos tästä postauksesta. Me metsästämme kotiimme pinnatuoleja ja olimme jo ostamassa Kodin ykkösestä Emmi-pinnatuolit, mutta mustat loppuivat nenän edestä ja nyt niitä saa enää valkoisina. Ja me siis tietenkin halutaan mustat 🙂

  2. Kauniita tuoleja kaikki! Ihan kun rivien välistä lukisin, että teillä on asunnon vaihto edessä? Jos totta, niin intona odotan sisustusjuttuja 🙂 ja jos olen väärässä, niin pahoittelut vilkkaasta mielikuvituksesta.

  3. Numero 2 on ilmeisestikin Torkelsonin valmistama Birka? Niitä en voi valitettavasti suositella, vaikka todella kauniit ovatkin :/ Meillä meni ensimmäinen satsi (6 tuolia) vaihtoon ensimmäisen kuukauden jälkeen, koska muutamasta tuolista vääntyi selkänojat irti. Saatiin uudet tilalle ja kertoivat, että osasta erää oli unohtunut tehtaalla liimaus, joka sitten aiheutti selkänojan irtoamisen. Mutta eipä nuo tilallekaan saadut uudet tuolit ole paljon häävimpiä, todella huteria, jonka vuoksi niissä ei uskalla istua rennosti :/

  4. mä hain paikallisesta kierrätyskeskuksesta viis pinnatuolia hintaan 48e, hioin ja maalasin itse. Kuudennen sain työkaverilta ilmaiseksi. Nyt meillä on kaksi valkoista, kaksi mustaa ja kaksi keltaista. Ihanat!