Poikain uudet ihanat vaatteet

poikainvaatteet1

poikainvaatteet3

poikainvaatteet4

poikainvaatteet2

 

Haluaisin pukea poikaseni ajattoman tyylikkäisiin, mutta rentoihin ja mukaviin vaatteisiin, eikä se ole ainakaan värittömänä kovin helppoa. Ajattomalla tarkoitan sellaista herrasmiesmäisyyttä, joka näyttää hyvältä vähän joka vuosikymmenellä. Farkut ja chinokset ovat ihania poikain pöksyjä, mutta collegepöksyt jalassa on tietenkin mukavinta juosta tai leikkiä autoilla lattialla, joten niitä on oltava suurin osa poikasten housuista (2-vuotiaalla vielä paljon leggareita). Peruscollarit ovat kuitenkin vähän tylsän näköisiä, joten ilahduin kovasti, kun eilisellä kolmen sukupolven Linnanmäki-retkellä oli mahdollisuus pieneen shoppailuhetkeen Zarassa, ja sieltä löytyi asteen verran tyylikkäämpiä collariversioita. Ostettiin toki molemmille pojille samanlaiset pöksyt sekä mustina että harmaina. Ihania sopuhintaisia neuleitakin löytyi (harmittaa, ettei tuota vetskarineuletta ollut isomman pojan koossa), joten nyt on pojilla uutta rennontyylikästä päällepantavaa. Tätä tyylilajia on valitettavan hankalaa löytää 92-128 cm kokoisina. Esim. ruotsalaisketjujen vauvamallistoissa on kyllä suloisia neuleita ja muuta tyylikästä päällepantavaa, mutta isompien poikien vaatteissa on enimmäkseen jotain räikeitä painokuvia, tai materiaalit ovat muuten huonoja. Name It:illä ja Pomp de Luxilla on joskus kivoja poikien vaatteita, mutta ensin mainitun myymälää ei ole Tampereella (Ideaparkiin en pääse kulkemaan) ja jälkimmäisen hinnat ovat hieman korkeammat. Tässä olisi vaatemerkeillä vähän parannettavaa, tytöille kun löytyy kaikkialta vaikka mitä kivaa!

New stylish yet comfortable clothes (from Zara) for my boys.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. näyttää kivalta. onhan zaralla ja nameit’lla nettikaupat, ensimmäistä en oo testannut mutta jälkimmäisen toiminnassa ei oo mitään moitittavaa. zalandolta löytyy kans hyvä valikoima benettonia lapsille, kohtuuhintaista ja hyvälaatuista perustrikoota ja huppareita.

    1. Kas vaan, multa on mennyt ihan ohi, että Zara on avannut verkkokaupan Suomenkin markkinoille!?! Joskus aikanaan niiltä sähköpostillakin asiaa kinusin, mutta eivät luvanneet mitään. Mahtista, toimituskulutkin ovat edulliset! Name Itiltä olen joskus tilannutkin. Ja Benettoniakin tuli vähän osteltua, kun sitä vielä Sokokselta ja Benettonin omasta myymälästä Tampereelta sai. Pikkumiehellä on aktiivikäytössä mm. kaksi ihanaa isoveikan vanhaa pitkähihaista pikeepaitaa. On harmittanut monesti, etten ostanut isompia kokoja varastoon. Tartteekin taas tsekata niiden valikoima, kiitti vinkeistä!

  2. Hei! Löysin juuri blogisi ja nyt olen aivan koukussa! Tosi ihana blogi. Nyt kysyisinkin neuvoa. Etsin lapsen (tyär 2v 7kk) leikkihuoneeseen kelloa. Olisiko sinulla antaa vinkkejä? Sanomattakin selvää, että mikään nallepuhfrozenminnihellokitty-hirvitys ei kelpaa. Minulle on myös tärkeitä nämä pienet yksityiskohdat 🙂

  3. Tää päivitys oli melkein kuin tilauksesta, koska olen jo jonkin aikaa odottanut juttua poikien housuista. Kiitos siis! 🙂

  4. Poikien vaatetuksen kanssa pääsee kyllä joko halvalla (eli tyytyy halpaketjujen ja markettien valikoimaan) tai joutuu näkemään tavattomasti vaivaa (ja lisäksi tulee kalliiksi). Kauniita (siis klassisia ja kauniita vaatteita jonkun jujun kera) ja kivanvärisiä poikien vaatteita on älyttömän vaikea löytää. Vaikka kelpuuttaisi joukkoon muitakin värejä kuin mustan ja harmaan. Oman poikani vaatetus noudattelee väriskaalaa tsin, musta tai harmaa alaosa, yläosa kivalla printillä (molo) tai raidoilla (pop). Lindexiltä olen löytänyt tänä kesänä kivoja paitoja ja neuleita. Kenkien kanssa on ihan toivotonta: asun niinkin isossa kaupungissa kuin Oulu, mutta nahkaisia tennareita tai sandaaleita ei löytynyt tänäkään kesänä nyt 5-vuotiaalle. Lienee sanomattakin selvää, että kauppojen kenkäosastot pursusivat tytöille jos minkälaista kesäkenkää, mutta pojille oli vain lenkkareita ja urheilusandaaleita. Onneksi nettikaupasta voi tilata, mutta kenkien kanssa se on aina arpapeliä koon ja muun sopivuuden kanssa. Juhlavaatteissa sama ongelma: joka paikassa samat Prisma-tyylin tekokuituiset mustat prässihousut ja liivit. HM yleensä kuitenkin juhlapuolella pelastaa. Olenkin alkanut antaa suoraa palautetta poikien vaate- ja kenkävalikoimista, viimeksi uudelle Sokokselle.

  5. Pojille ylipäätään valikoimat on suppeammat, varsinkin kun siirrytään 92 kokoon ja ylöspäin. Benettonia ja NameIttiä löytyy pojille Hulluilta päiviltä, ensimmäistä varsinkin hamstraan. Saattaa löytyä tavallisestikin Stockan valikoimista 🙂

  6. Oletko koskaan testannut Next Directin valikoimaa? Toimittavat ilmaiseksi kotiovelle muutamassa päivässä, ja ihan kohtuullinen hintaluokka. Valikoima vaihtelee kausittain mutta itse olen tilannut poikien vaatteita ja kenkiä, ja etenkin uv-uima-asuissa tämä on minun luottokauppani. Palautuspolitiikka on tosin itselleni vieras, voi olla että palauttaminen on maksullista.