Pöydän uudet vaatteet

Pöytäliinalla on suuri vaikutus koko huoneen ilmeeseen. Marimekon Fandango-liinan ostin Stockmannin alesta heti juhannuksen jälkeen ja pallollisen ompelin Ikean vahakankaasta.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Mä en kestä kun teillä näyttää aina niin ihanalta ja viimeistellyltä!

  2. Kivalta näyttää!! Minä pidän myöskin tuosta samasta Marimekon kankaasta :), sekä siitä ananas kankaasta pöytäliinoissa.Ikean pallollinen on aivan ihana. Ostin ikeasta samaa kankaana, kun vahakankaissa ei ollut muita värejä kuin kelta-valkoinen. Kankaaseenkaan en aivan saanut toivomaani väriä (mustavalkoista) mutta onneksi löytyi sinivalkoinen pahimpaan pallokangashimoon ;).

  3. kaunis koti 🙂 Ja pöytäkin löytänyt selkeesti juhla- sekä arkitamineet 😉 Noi Ikean vahakankaat on kyl kivoja. Ja halpoja! Normaalisti niistä saa muualla pulittaa puoli omaisuutta..

  4. Kuules kottarainen, kaikki ei ole sitä miltä näyttää! Joskus vaaditaan vaan hieman "kuvausjärjestelyä"…! ;DMeillä on melko vähän tekstiilejä ja mattoinakin vaan taljoja, joten olen sitäkin hullumpana pöytäliinoihin! Edellisessä kodissa ei käytetty liinoja ollenkaan, mutta nyt kun tuo pöytä on tuplakoossa, enkä ole jaksanut käsitellä pintaa peittävän valkoiseksi (kuten pienemmässä koossa näkyvä pinta on käsitelty), olen kääntynyt liinojen puoleen. Ja vahakangas on vaan NIIIN kätsy!

  5. Upea tuo pallokuvioinen vahakangas! Pitääkin ehdottomasti muistaa ostaa sitä seuraavalla Ikean reissulla.

  6. Kannattaa mennä nopeaan jos vahakangasta Ikeasta mielii, se on kesämalliston tuote. Saattaa olla jo loppu…