Puoli naulakkoa seinällä…


…ja puolet vielä kaupassa. Meillähän oli entuudestaan kaksi pätkää Design House Stockholmin Wave-naulakkoa, jotka viimein tänään siirsin makuusopen seinälle. Vasemman puoleisen pätkän vasen reuna on (tasan) puolessa välissä seinän leveyttä, joten kunhan kaksi lisäpätkää saadaan kotiutettua, täräytetään ne jonon jatkoksi ja avot, 180cm pituinen, seinälle keskitetty (puolessa välissä korkeutta, puolessa välissä leveyttä) naulakkorivistö on valmis!

P.S. Onko Finnish Design Shopin 49 euroa halvin hinta, millä nuo naulakot irtoavat, vai tietääkö joku vielä halvemman ostopaikan?

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Kiva tuo naulakko. Aloin heti miettimään, että naulakolla voisin vähentää makuuhuoneen vaatekasojani, pelkään vaan että sinne hautautuisi koko naulakko vaateläjien alle piiloon…

  2. Olikohan ID:n hinta hyvin tota samaa luokkaa, en ole nyt enää varma. Meidän naulakko on sieltä ostettu ja jotenkin tuo 49 kuulostaa tutulta… Mistä harmaat helmet on ostettu? Ihanan näköiset! Onko ne huopaa?

  3. Tuota halvemmalla en ole naulakkoa myynnissä nähnyt. Finnish Design Shopilla on loppuviikon -10% ale. Koskee sekä alennettuja että alentamattomia tuotteita.