Puulaatikko kempparitarpeille

puuboksi1

puuboksi2

puuboksi3

puuboksi4

puuboksi5

 

Prismassa oli iso pino kolmen kokoisia puulaatikoita poistohintaan, ja kun moisia olin jo ehtinyt kaipailla, lähti isoimmista kaksi kappaletta välittömästi mukaani. Laatikot saivat mustan maalin pintaansa ja toinen pääsi heti tositoimiin, vessan kempparikamoja säilömään. Yläkerran vessan kun olisi tarkoitus olla sellainen vierasvessa, joka olisi mahdollisimman pelkistetty ja jossa eivät pikkuryönät pyörisi pöydillä. Mutta pöydälle kerääntyneestä tarpeistosta päätellen näyttäisi kovasti siltä, että täällä mies aamulla hiuksensa laittaa. Joten keräsin sitten kaapeista muutkin hiustensukimisvälineet ja pyhitin laatikon niille.

Painted box for my toilet desk.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Hei,

    Ihan pakko nyt kysyä, että mistä Prismasta teet näitä löytöjä. Meidän lähikaupasta ei ainakaan osu koskaan mitään vastaavaa silmään. Aikoinaan etsin löytämääsi ruukkua, nyt kelpaisi tällainen laatikko! ?

    1. Kalevan Prismasta. Sehän on tosi iso Prisma, jossa on huomattavasti kattavampi valikoima (mm. maalit, remppatarvikkeet ja kesäpiha) kuin esim. Koivistonkylässä ja Linnainmaalla. Lielahdessa käymisestä on niin kauan, etten muista mitä kaikkea siellä on. Joskus muinoin, kun samat tuotteet olivat Koikkarissa ja Kalevassa alessa ihan erilaisilla prosenteilla, kysyin asiasta ja sain tietää, että alennusprosentti riippuu siitä, kuinka paljon kyseistä tavaraa kunkin kaupan varastosta löytyy. 🙂