Raitaa leikkihuoneen seinään

mariraita1

mariraita2

 

Asuntomme alkuperäisen keittiön paikalle rempattu lasten leikkihuone valmistui elokuussa 2014, lähes puolen vuoden asumisen jälkeen, ja siitä asti Marimekon mustavalkoinen vinyylipintainen Korsi -tapetti on odotellut leikkihuoneen seinälle pääsyä. Aiemmissa kodeissamme olen tapetoinut aika paljonkin, myös ihan yksin, mutta tähän projektiin en rohjennut tarttua itsekseni, päällimmäisinä syinä seinässä olevat kolme peite- ja pistorasiaa ja tapetin kohtalaisen korkea hinta (ainakin aiempiin tapetteihimme verrattuna). Nyt tuli innostus, ja kun isäni tuli avuksi (kiitos!), saatiin tapetti vihdoin seinään. Lopputuloksesta tuli oikein hieno ja sirkus-henkinen, mikä onkin ollut lastenhuoneidemme teemana, sekä tässä että edellisessä kodissa.

Mutta tapetin laatuun ei voi olla täysin tyytyväinen! Marimekon tapetin valmistaja on italialainen Sirpi ja tapetti on tilattu Taloon.com-verkkokaupasta (kun sieltä jonkun alennuksen sain), lähemmäs puolitoista vuotta sitten siis. Tapettirullat on säilytetty avaamattomina eiliseen asti, ja kun ensimmäinen rulla sitten avattiin, odotti sisällä yllätys. Suunnilleen metrin päässä mustan raidan puoleisesta reunasta puuttui ihan merkittävä, ehkä puolen kämmenen kokoinen palanen. Ja kun rullaa vielä avattiin, paljastui sieltä yhden valkoisen raidan kohdalta pitkä (ainakin toista metriä nähtiin, enempää ei avattu) syvä ura, josta puuttui tapetin pintakerros kokonaan! Ilman näitä valmistusvirheitä oltaisiin selvitty yhdellä rullalla, mutta nyt meillä on sitten kaksi silputtua rullaa. Sapettaa, etenkin kun ei tässä nyt puolentoista vuoden jälkeen voi enää reklamoimaan ruveta.

Ai että kun voiskin pitää hyllyt ihanan väljinä ja laittaa niille vain harkittuja asetelmia. Mutta totuus on se, että hyllyt tulee oleen ihan tupaten täynnä… Palataan asiaan!

My kids’ play room got a new striped wallpaper.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Kyllä minä reklamoisin… Tuotehan oli avaamaton… Ethän itsekään ole pystynyt moista virhettä aiheuttamaan esim. väärinkäytöksellä yms. Kokeile, suoraan Marimekolle!

  2. Kuule, pistä vaan Marimekolle reklamaatio ja tapettia mukaan. Varsinkin kun olet asiasta blogissa julkisesti maininnut. Kyllä ne oman tuotteensa tunnistaa vaikkei ole kuittia mukana. On firman oman edun mukaista hyvittää virheellinen tuote. Jos niin ei tapahdu, niin sitten on syytä nostaa mekkala.

  3. Kyllä virheellisestä tuotteesta voi aina reklamoida, siihen ei päde mitkään perinteiset palautus-/vaihtorajat.

  4. No jos kerta ootte sitä mieltä, ettei vielä ole liian myöhäistä, niin kai mä sitten laitan palautteen menemään!