Raitaperhe


Perjantaisin käyn lapsosten kanssa muskarissa (sinne raahautuminen on suuri ponnistus, mutta samalla myös viikkomme kohokohta). Viime perjantaina puin lapset raitoihin (tytöllä KappAhlia, pojalla Lindexiä ja Marimekkoa) ja jossain hetkellisessä mielenhäiriössä täräytin samaa kuosia vielä itsellenikin (á la Marimekko). Ja kylläpä olikin hymyileviä suita vastassa, kun me ”tekstiilikolmosina” kuoriuduimme päällysvaatteistamme… 😉 Iltapäivällä isikin puki Tasaraitapaidan päällensä ja napsaistiin oikein kunnon raitaperhepotretit, äitiliinin 33. syntymäpäivän kunniaksi.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

14 kommenttia

  1. Myöhästyneet onnittelut synttärisankarille! Pientä arkista pilkettä pitää olla silmäkulmassa ja tuo raitajuttu semmoista juuri osoittaa. Hauska kuva ja tuo lastenhuone on kyl edelleen tyylikäs!

  2. Ihanan raitaista! Itsekin huomaan joskus koko 6-henkisen perheemme pukeutuneen jopa sattumalta erilaisiin mustavalkoraitoihin… 🙂

    Tuo lastenhuoneenne on hurmaava! Olet ihailtavan pedantti.

  3. Voi kun suloiset lapset, ja ihana perhepotretti, hauska!
    Sattumalta törmäsin blogiisi, mutta koukkuun taidan jäädä, lastenhuone on aivan ihana, 4-vuotiaan poitsun huone on suunnitteluasteella, ja teidän värimaailma houkuttaa. Olin jo muutenkin ajatellut musta-valkoista joillakin väriruiskeilla.