Rehutarhurin parveke vuosimallia 2016

parveke2016_1

parveke2016_3

parveke2016_2

parveke2016_4

 

Kas tässä parveke tämänvuotisessa mallissaan: viimevuotisten neljän lyhyen (50cm) parvekelaatikon tilalla on kolme pidempää (90cm) ja talven pakkasilla kuivahtanut timanttituija on vaihdettu virkeämpään ja se sai myös uudet muratit juurelleen. Ja kuten näkyy, amppeli-mansikoitakin on jo mallailtu laastiämpäreihin. Ämpärit saavat vielä lecasorakerroksen pohjalle ja uudet ripustussysteemit, tomaattejakin vielä hankitaan, ja varmasti vielä yksi parvekelaatikollinen yrttejäkin (nyt istutettuna on 5 jääsalaattia, 5 lollo rossoa, 3 rucolaa, 3 basilikaa), joka sijoitetaan seinälle kiinnitettyjen alle, lattialle. Perunoitakin suunnittelin istuttavani, mutta nyt niiden kanssa taitaa olla jo turhan myöhäistä?

My balcony, anno domini 2016.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Voi perunoita edelleen laittaa. Mulla on siemenperunat valmiina, mutta laatikot vielä vaiheessa, joihin siis olisi tarkoitus istuttaa.

    1. Hyvä hyvä, nyt on perunat itämässä (kun niissä valmiissa siemenperunapusseissa oli pienimmilläänkin 2,5 kiloa) ja lecasora ja turvemulta odottamassa! 🙂

  2. Kaunista! Innoittamanasi kävin hakemassa meille parvekelaatikkoon murattia ja tykkään paljon. Salaatit, tomaatit, paprika ja yrtit meillä kasvaa takapihalla osa parissa lavassa ja osa pienen kasvihuoneen tapaisessa.
    Vielä olisi tarkoitus hommata myös amppelimansikkaa.
    Kiitos ihanasta blogistasi!