Risujen keräilijäJokunen viikko sitten läheisen puiston vanhoja lehmuksia karsittiin oikein rankalla kädellä. Pimeän turvin hiiviskelin valkkaamaan risupinoista yhden komeankokoisen oksan, joka vietiin vinttiin talteen. Kunhan aika antaa myöden, maalaan sen valkoiseksi ja ripustan vauvojen sänkyjen päälle.

Eilen jäljellä oli vielä pienempiä risuja, joten keräsinpä niitäkin nipun. Näyttävät oikein mukavilta ystäväistemme tuomien tulppaanien kanssa samassa maljakossa.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Minäkin pidän risuista, niissä vaan on niin kauniit muodot. Niitä vain ei ilkeä kerätä mistään pystyssä olevasta puusta, joten onkin kätevää, jos saa poimittua maasta tuoretta tavaraa.

  2. Kaunis asetelma ja kaunista muutenkin. 🙂 Keltainen sopii tosi kivasti musta-valkoisen pariksi. Tuntuu, että tänä keväänä keltainen olisi ollut enemmän esillä sisustuslehdissäkin kuin aiempina vuosina.

  3. Risut ja tulppaanit ovat hyvä pari eli tulee vähän jämäkkyyttä asetelmaan. Kuviasi katsoessa jäin silti enemmän kiinni taustalla näkyvään mustaan vitriini-kaappiin. Upea! Eli nyt mietinkin, että mistä olette sen mahtaneet hankkia? Joku samantyyppinen voisi olla ratkaisu tulevan kotimme säilytysongelmaan, joka on koko asunnossa koko XXL! 🙂

  4. Maiju, anteeksi kun en ole huomannut aiemmin vastata… Kaappi on Ikean Norden. Ihme kyllä, en löytänyt sitä enää Iksun sivuilta!