Ruokapöydän uudet vaatteet

uudetliinat1

uudetliinat2

uudetliinat3

uudetliinat4

uudetliinat5

uudetliinat6

uudetliinat7

 

Tyttären kanssa pyörähdimme Kodin Ykkösessä ja Cittarissa, ja kun oli alennusprosentit ja valikoima kohdillaan, sai ruokapöytä kaksi uutta liinaa. Raidallinen liina on kerniliina, jota olen ollut ostamassa jo monesti, mutta ohuutensa ja läpikuultavuutensa vuoksi aina aiemmin jättänyt kauppaan. Nyt kuitenkin kaipasin vaaleampaa liinaa ja kun hintakin oli alennettu, päätyi liina ostoskoriin. Ruudullisen liinan hinta oli Kodin Ykkösessä 8 euroa (ovh 25 euroa), mutta kiikutettuani sitä kaupan ympäri, palautin sen kuitenkin takaisin paikoilleen, kun aprikoin, josko se olisi kudotun kuosinsa takia turhan rustiikkinen. Jostain syystä kuosiinkudotussa ja painetussa tekstiilissä on mielestäni ihan erilainen tunnelma. Mutta kun hetken päästä törmäsin liinaan Cittarissa, ja sen hinta oli vielä euroa halvempi, lähti sekin mukaani.

Liinoilla on helppo muuttaa sisustuksen tunnelmaa ja luoda juhlan tuntua, ja ne on myös helppo nakata pesukoneeseen. Mutta jos tuon itse opiskeluaikana tekemäni ruokapöydän pöytälevyjen pinta olisi hyvässä kunnossa, liinoja ei arkena ehkä edes käytettäisi. Levyt kuitenkin vaatisivat huolellisen hionnan ja uuden vahapinnan, eikä moisen operaation suorittamiseen ole ollut aikaa ja paikkaa, joten liinojen kanssa elellään jatkossakin.

New cheap tablecloths.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Hyvältä näyttää! Ompelin juuri tuosta ruudullisesta kankaasta oviverhon keittiön komeroon, hinta oli tosiaan vain 2 e/metri, uskomatonta.

    1. Oi, minäkin olisin ilomielin ostanut sitä vielä metritavaranakin, mutta Kodin Ykkösessä ei (enää?) ollut!