Sama maljakko, eri kukat

kallakimppu1

kallakimppu2

hortensiakimppu1

hortensiakimppu2

 

Kun nyt oli puhe noista maljakoista ja kukkakimpuista, niin tässäpä kaksi paraatiesimerkkiä oman makumme mukaisista kukka-asetelmista. Mies on jo vuosikausia (vuosikymmenen ehkä) ostanut ne kaikkein hienoimmat. Miehellä oli oikein luottokukkakauppa, joka hänen asiakkuutensa aikana ehtiä toimia peräti kolmessa eri osoitteessa, viimeksi tässä kotitalossamme, jossa me emme tosin vielä silloin asustaneet.

Kuten kortista voi päätellä, tuon ensimmäisen puketin sain äitienpäivänä. Oli kuulemma kukkakauppias ensin vastustellut kahden suppilomaisen kukan laittamista samaan kimppuun, mutta lopputuloksen nähtyään muuttanut mielensä. Minäkin pidin kovasti, myös tuosta miehen omin pikku kätösin teippailemasta kortista. 🙂

Toisessa kukka-asetelmassa on vanhan kimpun vihreät yhditetty tuoreeseen hortensiaan. Kaksi heinää pujotin hortensiakukintoon tuollaiseksi artsuksi nauhaviritelmäksi (eräältä kukkakauppiaalta opittua). Alun perin noihin vihreisiin oli yhdistetty kaksi suppilomaista valkoista liljaa ja sekin yhdistelmä oli todella kaunis. Ja kukat miehen valitsemia, minä halusin ehdottomasti vain tuon ison lehden.

Maljakko on ostettu vuosia sitten Hemtexistä.

I wonder if anyone has even noticed that I have recently forgotten to write an english summary… These are perfect examples to show what kind of flowers we prefer: it has to be white, big and bold. And it’s my husband who picks the best bouquets!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Kivannäköisiä kukka-asetelmia. Itse tulee tilattua kukkakauppiastädiltä aina vaan sellainen matala ja pyöreä kimppu, se kun tuntuu omimmalta.

    Meillä on kaksveekin ihan täpinöissään teipeistä. Katsoinkin ensin, että Sun kortti olis lapsosten askartelema. Pöydän reunaan vaan kun pätkii erivärisiä teippejä valmiiksi ja antaa paperia tai kartonkikortteja, niin siisti askartelupaja on valmis.