Samikset


Nyt ollaan miehen kanssa ihan samiksia, kun ostettiin molemmille uudet Ristomatti Ratia -yökkärit. Törmäsimme kauppakeskuksen sukkamyymälään, jossa sukkia oli tosin vain murto-osa koko tuotevalikoimasta (pääasiassa Nansoa). Itselleni löytyi heti kaksi uutta yöpaitaa, miehelle pyjama ja parit alkkarit sekä kummitytölle froteeasu. Harmiksemme musta-valkoraidallista miesten Ratia-pyjamaa ei löytynyt M-koossa. Asia kuitenkin korjaantui vielä samana päivänä, kun Sokoksella tuo oli asiakasomistajatarjouksessa!

EDIT: Niin muutes, lattialaatatkin tilattiin eilen! Päädyimme Pukkilan mattamustaan neliskanttiseen pikkumosaiikkiin, koska se oli A) varastotuote, B) edullinen (44,30€/m2) ja C) ihan pirun hieno! Pennimosaiikilla olisi ollut 3-4 viikon toimitusaika, joten se tippui kisasta jo alkumetreillä.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Hei arvaa kuka istuu täällä koneella juuri samanlaisessa Ratiassa! Meillä on viime joululta valokuva, jossa minulla on tuo mustavalkoinen ja veljen vaimolla punavalkoinen. Omistan myös samaa sarjaa aamutossut!

  2. Hahaa Karmiini, samiksia siis mekin! Ja molemmat sunnuntai-iltapäivänä kello 13 jälkeen vielä yöpaidassa… ;D

  3. Heh, mahtava kuva.. eiku kehyksiin. Niin ja yökkärit, hienot siis, eikä sisustus tärväänny ;P

  4. Täältä(kin) löytyy kyseinen naisten yöpaita, värinä vain valko-punainen. Todella hyväkuntoinen kirppislöytö, vähän tuntuu ettei sitä oltu käytetty juuri ollenkaan. Taisin maksaa siitä 2 euroa. 🙂

  5. No tuohon makkarin kollaasiseinään tuo kuva voisi jotenkuten sopiakin… Ja kyllä, yökkärin on sovittava sisustukseen (joka siis täytyy yrittää pitää ojennuksessa sekin), varsinkin kun asuu sisäpihan alimmassa asunnossa, sitä kun on eräänlaisessa näyteikkunassa koko ajan! ;DHyvä löytö Tiina, laatupaita kahdella eurolla!