Satatuhatta sivun latausta ja seitsemän asiaa minusta

Ilokseni huomasin että 100 000 sivun latausta on ylittynyt! Kiitos siitä kuuluu teille, ihkut lukijani! Sain myös ihanalta Kapelta ihanan tunnustuksen ja koska viime kerralla jäi vastaamatta seitsemään kysymykseen, teen sen nyt:

1. Olen ollut mieheni kanssa kimpassa pian jo 13 vuotta, josta 6 1/2 vuotta naimisissa. Hän on myös paras ystäväni.
2. Rautahampaissani on vain yksi reikä.
3. Pidän työstäni ja minulla on tosi mukavat työkaverit.
4. Blogin pitäminen on mahtava ja kehittävä harrastus ja olen kovasti yllättynyt, että tätä jaksaa joku lukeakin. Lukijat ja mukavat kommentit piristävät mieltä!
5. Minulla on 25 vuotta nuorempi pikkusisko!
6. Olen melko laiska.
7. Masussani pörrää kaksi vauvaa! 🙂
Tämä tunnustus on tarkoitus laittaa eteenpäin seitsemälle bloggarille, mutta koska olen sen jo kerran tehnyt ja silloinkin se oli olevinaan niin kamalan vaikeaa, päädyn heittämään tunnustuksen ilmaan, ottakoon kopin ken haluaa!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

19 kommenttia

 1. Vereni kohahti ja mieleni liikuttui viimeisestä kohdasta!!! Minulla on myös kaksoset, vajaan vuoden ikäiset vesselit 🙂 Ovat parasta, mitä voi saada – työtäkin on, mutta ei voi mitään että maailman kaikista asioista onnellisen ylpeän kiitollinen olen heistä. Tsemppiä ja voimia koitokseen! Aivan mieletöntä….. 😀 :D-eini

 2. Eikä mitä??!! masussasi on kaksi vauvaa!! Paljon onnea!! Uskomatonta, ihanaa, mieletöntä ♥Meidän kaksoset (tyttö ja poika) täyttää aivan vuoden lopulla 4 vuotta 🙂

 3. Oi, piti lukea tuo vika kohta ihan kahteen kertaan, IHAN MIELETÖNTÄ ja mahtavaa. Tupla onnittelut !! Hauska jäädä seuraamaan mitä blogissasi tapahtuu kun maha kasvaa ja ajatukset kääntyvät vauvoihin. Onnea & Onnea !

 4. ONNEA ONNEA ONNEA !Ihana uutinen. Hyviä vointeja!Tämä on yksi mielenkiintosimmista blogeista, kiitos sinulle!Taria

 5. ohhoh! ihana viimeinen kohta! ONNEA HURJASTI!! ihanaa blogiasi on ilo lueskella! voi hyvin!J

 6. Kiitos teille ihanaiset! <3Toistaiseksi kaikki on sujunut oikein mukavasti, toivottavasti niin on jatkossakin!

 7. Ihana yllätys tuo viimeinen kohta. Onnea oikein paljon! Mää oon aina salaa toivonu kaksosia 🙂

 8. OI MAHTAVAA! Tuhannesti onnea Varpusten perheeltä. Tämä oli pitkästä aikaa mahtavin blogiuutinen. Oih itku miten ihanaa!

 9. Aivan mahtava uutinen! Sylillinen onnea pienten odotukseen!! 🙂 Mukavaa päästä seuraamaan vauvajuttuja.

 10. Onneaonnea! Meilläkin pomo kertoi taannoin että heille tulee perheenlisäystä ja että "tilattiin samatien kaksi". No, ei ollutkaan pelkkä heitto vaan näin on ilmeisesti tosiaan tehty, kiitos lääketieteen. Hyviä vointeja sinulle ja onnellista odotusta. 🙂

 11. Kovasti onnea! Ihana uutinen 🙂 Itselläkin masussa on kaksi pikkuista, mikä tuli aika yllätyksenä, mutta varsin ihanana sellaisena. Hauskasti pelkkä tieto siitä, että joku jossain muuallakin odottaa nyt kaksosia lämmittää ja ilahduttaa.