Sattumia

sattumaa1

sattumaa2

 

Silkkaa sattumaa, että pikkuherra sai synttärilahjaksi näin monta äitin haavelistalla ollutta juttua. Sanna Pelliccionin kuvittamaan kisu-korttiin ihastuin Hilla-serkun huoneessa, mutten semmoista satunnaisista etsinnöistä huolimatta löytänyt, en edes Bombottin (aiemmin Bombo) omasta verkkokaupasta. Sen sijaan ihastelin valikoimissa olevia, meilläkin lakanoiden muodossa edustetun Oma Perhe -sarjan leikkuulautoja ja tarjottimia (ja oikeastaan kyllä kaikkea muutakin!). Tampereella Bombotti-tuotteita saa vanhassa kotitalossamme majaansa pitävästä Pajumajasta (josta myös oletan vanhojen naapureidemme kortin ja voileipäalusen löytäneen).

Samaisen Pajumajan ikkunassa ihastelin muutama viikko sitten kahta kaunista pahvisivuista kuvakirjaa. Kun viikko sitten taas kävelin näyteikkunan ohi, huomasin toisen niistä hävinneen. Ja sittenpä Valton paketista paljastui Lits läts lätäköissä -kirja, että oliskohan juuri se näyteikkunan kirja päätynyt meille?!? Ja tämän kirjan kaverina oli Paapiin ihana sirkushevonen-kortti, jonka melkein jo ostin Kädentaitomessuilta. Että ei sitten senkään ostamatta jättämistä tarvitse enää harmitella, vaan kortin saa vaikka kehyksiin lastenhuoneen seinälle.

Pahvinen Pompom-kuvakirja oli sekin hauska yllätys, koska meillä on jo ennestään neljä Nina Pirhosen kynästä syntynyttä (ohutsivuista) Pompom-kirjaa!

Näiden lisäksi herra sai toki muutakin kivaa ja kaunista. Mutta eikö nämä olleetkin melkoista sattumaa?

Valto got perfect birthday presents (other ones too)!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Moi! Leipälautanen(?) on Pajumajasta ja kortti Miraakkelista. Olipa kiva löytää jotain ennen sua! Tiina

    1. Ai Miraakkelista?!? No olipa yllättävää, kun Pajumajan ikkunasta näin siellä olevan aika kattavasti Bombotin kortteja ja tuotteita. Aina oppii uutta! 😀