Shakki…

shakkimatto1

shakkimatto2

 

…ja matti. Ei kun matto. Olisko se ollut viime syksynä, kun Prismaan saapuivat ihanat ruudulliset villamatot. Olisin sellaisen kovasti halunnut, mutta kun ei sille ollut suoranaista tarvetta, niin en raaskinut siihen vähiä ropojani sijoittaa. Mutta päätin, että jos niitä poistohintaan näen, niin sitten ostan. Poistohintoja lätkittiin mattoihin jo parisen viikkoa sitten, ensin lähti 40% jo valmiiksikin edullisesta hinnasta pois. Kun en edes keksinyt, mikä olisi paras koko, ajattelin odotella vielä. Kun sitten tänään taas tein kierroksen mattohyllyillä, oli osa matoista jo puoleen hintaan. Siinä kovasti asiaa puntaroituani päädyin siihen lopputulokseen, että ostamatta jättäminen harmittaisi varmasti myöhemmin, ja lunastin 80x300cm villamaton 30 eurolla. Se kun sopii sekä lastenhuoneeseen, että käytävämatoksi, ja tiedän tästä kuviosta pitäväni vielä pitkään. Vaan sen verran on kodin KonMaritus ollut mielen päällä, että maton ostamisesta tuli hirvittävän huono omatunto ja paha mieli. Melkein pääsi itku kassan jälkeen!

My new buy, extremely cheap wool carpet.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

2 kommenttia

  1. Tästähän voisi kehitellä jonkin yhteisöllisen pehmoshakin! Valtava mattolauta on valmiina, vielä nappulat… ja ehkä tuunatut säännöt!

    1. No juu, sitten vaan kyttäämään sopivia nappuloita. Ja ehkä pitäis myös käydä ostamassa Prismasta se iso ”keskilattiamatto”… 😉