Sisustusinhokit-Vastaus haasteeseen


Hipsu haastoi listaamaan sisustusinhokkejani. Tässäpä olikin pähkinä purtavaksi!

Myönnettävä on, että yksittäiset, Sotkan Balett-hyllysarjan kaltaiset kalusteet nostavat ihokarvani pystyyn. Enkä pidä tauluista, jotka on ripustettu liian korkealle. Tai tauluryhmistä, jotka on ripustettu kasarityyliin ”rappusmallisesti”. Enkä huonosti suunnitelluista ja käyttötarkoitukseensa nähden toimimattomista huonekaluista ja tavaroista.
Mutta loppujen lopuksi kaikki riippuu kuitenkin kontekstista. Toisessa ympäristössä rumalta näyttävä kaluste, tekstiili tai taulu voikin sopia aivan loistavasti johonkin toiseen paikkaan, toisenlaisten tavaroiden joukkoon. Siksi en voi luetella mitään tiettyä väriä tai tyyliä, mitä kovasti inhoaisin. Sen sijaan voin sanoa, etten pidä ”ummehtuneista” ja huonolaatuisilla kalusteilla täytetyistä huoneista, mutten myöskään sisustuksista, jotka näyttävät siltä, että koko kalustus on ostettu yhdellä ja samalla kertaa yhdestä ja samasta liikkeestä.
Että ottakaapa tästä nyt sitten selvää… Oli miten oli, uusin Elle Interiör edustaa sitä kovin mieluisaa tyyliä! 🙂

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. Juuri näin! Ihan samaa mieltä olen 🙂 On niin vaikea listata yksittäisiä inhokkeja, sillä kaikki on niin paljon kontekstista kiinni. Kokonaisuus ratkaisee.