Suunnitelma yläkerran varalle

uusikoti_suunnitelma_ylakerta

uusikoti_ylakerta-leiska

 

Tällaisia suunnitelmia mulla on yläkerran varalle. Lasten leikkihuoneen pohja vielä vähän hakee muotoaan, varmaan ihan muuttoon asti. Yläkerran kasari mosaiikkiparketti hiotaan ja maalataan valkoiseksi, tapetit poistetaan ja seinät maalataan. Portaiden parkettikuorrutus ja ihanat sorvatut puukaiteet vaihdetaan. Hyväksi havaitsemaamme OSB-levyä tullaan sitäkin käyttämään. Ja keittiö olisi Kvikin Manoa. Siinä tärkeimmät!

Kuvat valmistajien. Valkoinen liesituuletin Savo, allas Franke, keittiökuva Kvik, jumppapallo (työtuolimme) Casall, Hee-tuolit Hay, kaikki muut Ikeasta (mustia seinähyllyjä lukuunottamatta vanhoja kalusteitamme).

Plans for the new home.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

    1. Kyllä me ollaan oltu tyytyväisiä! Meillähän on nyt kaksi Stuva-komeroa lastenvaatteille ja sitten Stuva-ovilla varustetut Bestå-kirjahyllyt. Lastenvaatteille ostetaan pari Stuvaa lisää ja ehkä omille vaatteille kans, jos sinne vaan mahtuu aikuisten henkarivaatteet kunnolla. Jos ei mahdu, niin sitten varustetaan jotkut syvemmät rungot Stuva-ovilla. Mä niin tykkään niistä ovista! 🙂

  1. Meillä kvikin mano keittiö – ollut 4 vuotta ja oltu tosi tyytyväisiä laatuun (sekä ulkonäköön)!
    Meillä on myös kolme lasta – ja kotihoidossa on kaikki, kiva lukea että muutkin tekevät samantyyppisiä ratkaisuja sekä valintoja asumisen suhteen. Joskus tuntunut orvolta kun omassa lähipiirissä melkein kaikki joilla useampi lapsi ovat valinneet subjektiivisen oikeuden käytön.

  2. Mielenkiinnolla seuraan projektianne! Varmasti välillä työlästä pienten lasten kans rempata, mutta taatusti palkitsevaa. tsemppiä!