Syksyn sisustushaaveita -haaste

sisustuskeiju_lastenhuone

sisustuskeiju_olohuoNe

sisustuskeiju_pientakivaa

sisustuskeiju_ruokailutila

 

Simsalabim!

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2 500 euron kanssa. ”Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!”

Minä bongasin tämän haasteen Divaanibloggarikollegoiltani Tiinakaisalta ja Charilta, ja kun kerrankin voi surutta törsätä sisustukseen noinkin komean tukun rahaa, niin tehtävähän se oli. Mutta eipä se törsäily niin helppoa ollutkaan, edes virtuaalisesti, sillä sain tähän projektiin kulumaan peräti kaksi iltaa… Rahaa olisi ollut käytettävissä vielä joitain kymppejä, mutta käyttämäti jäivät, kun oli jo leiskat täynnä. Tarttukoon haasteeseen, ken vaan haluaa. Olisipa hauskaa, jos tulisitte laittamaan linkin omiin listoihinne!

(Kuvat valmistajien)

My wish list of things I would buy for my home if I got an extra 2500 euros (from a fairy).

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

7 kommenttia

  1. Heippa. Aika kivoja haaveita. Itse olen haaveillut ja miettinyt meille tuota nordikin pöytää olohuoneeseen. Ensin pitäisi saada ruokapöytään tuolit..en vain osaa päättää mitkä ostan.

  2. Hei Sanna Matilda! Tosikiva, että tartuit haasteeseen 🙂 Muiden kollaaseista saa aina kivasti ideoita!

    Hee-tuolit ovat keikkuneet omalla toivelistalla jo pienen ikuisuuden, ja hitsit miten haluaisin myös Design Letters-mukeja. Niin ja tuo olohuoneeseen-kollaasi oli ihan lempparini!

  3. Ihania haaveita! Itsellä myös hakusessa pöytä olohuoneeseen ja pidin kovasti tuosta Nordikin mallista. Mistä sitä saa ostettua?

  4. Otan lastenhuoneen haaveet (etenkin elefantit) ja olohuoneen sohvapöydän. Sekä Hee-tuolit voisin ottaa löhöversiona. Kivat valinnat! Itse olen ollut pihi ja ostanut Tigerin version tuosta naulakosta 🙂 Kiva maku sinulla sisustuksen suhteen!