Synttäripoika

valtonlahja1

valtonlahja2

valtonlahja3

valtonlahja4

valtonlahja5

valtonlahja6

 

Tänään se sitten tapahtui, mun vauvani ei ole enää vauva. On kulunut jo vuosi pikkukolmosen syntymästä! Haikeaa ja suorastaan järkyttävää. Pitääkö nyt opetella käyttämään sanaa kuopus?

Valton ensimmäinen elinvuosi on ollut tapahtumarikas: teimme asuntokaupat, kun herra oli 2 viikon ja 2 päivän ikäinen ja siitä alkoi ankara remonttirutistus ja painajaismainen yli viikon kestänyt muutto, jota setvitään vieläkin isäni omistamassa autotallissa. Eikä se remontointikaan suinkaan siihen loppunut… Kotihoidossa olevien uhmaikäisten ja riehakkaiden kaksosten ja vauvan rytmin ja tarpeiden yhteensovittaminen ei ole sekään tuntunut ihan helpolta tehtävältä univelkaiselle äidille. Kiitos vapaaherrojen elämää viettävien pappojen antaman avun (kaksosten ulkoilutusta ja viihdytystä, kerhokuljetuksia sekä remontointia), olemme vielä kutakuinkin järjissämme.

Isosiskolla oli tänään ohjelmassa päivä papan kanssa (eilen oli isoveikan vuoro), joten Valtolainen sai lahjanavausapua Vilho-veikalta. Paketeista paljastui Kavatin vähän retrot ensikengät (edullinen löytö Kansan kengästä, ihan kuten isosisaruksillekin) ja Smart Gamesin pupunpiilotuspeli (löytyi kesällä Prismasta puoleen hintaan!). Vienon kanssa napsittiin yhteiskuvat vähän myöhemmin. Lauantaina on sitten varsinaiset juhlat, ystävänpäivätunnelmissa.

My baby is not a baby anymore, he had his first birthday today. We’ll celebrate it on Saturday.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ