Syysolkkari

syysolkkari_web

syysolkkari2_web

syysolkkari3_web

 

Kesällä olimme suorastaan pakahtuneita kaikesta siitä valosta ja vehreydestä, joka tulvi olkkarin suurehkoista ikkunoista sisään, joten sälekaihtimet pidettiin ylhäällä ja sisustus simppelinä. Nyt kun lehdet varisevat puusta ja päivät ovat lyhyitä ja suurelta osin myös harmaita, alkaa katse suuntautua ihan eri tavalla tänne sisätiloihin. Tekee mieli alkaa rakentaa sellaista lämmintä ja tunnelmallista talvipesää. Eli nyt olkkari tarttis vähän ekstraa.

* Taljan haluaisin vaihtaa lämpimään villamattoon. Ikean (Stockholm) ja Anttilan (Pandora) Blogimatot odottelisivat ulkovarastossa pesua. Joskin salaa haaveilen myös uudesta, tasaraitaisesta mustavalkomatosta…

* Verhoksi kaipaan jotain huomiotaherättävämpää. Pitäytyäkö ihan vaan mustavalkoraidoissa, vaiko räväyttää ja ripustaa tankoon joku väripläjäys…?!?

* Hee-tuolit kaipaavat taljoja ylleen. Sekä mustat että valkoiset odottelevat löytäjäänsä isäni autotallissa majailevassa varastoröykkiössämme…

* Sohvan viereen ikkunaseinälle haluan kapeita hyllyjä, joille saisi rakenneltua kivoja asetelmia, pienimpien ulottumattomiin, tunnelmaa luomaan ja ehkä myös kaikumista vähentämään.

* Kesällä muokkaamani, pitkään matkassa kulkenut ja useaan kertaan muuteltu taulu tuntuu turhan ”tukkoiselta”, joten uutta katseltavaa kaipaan. Ehkäpä käyn ostamassa taulupohjia ja uusia akryylimaaleja, ja laitan tyynyjen ja jakkaran kanssa harjoitelleet kaksoset taas hommiin…

* Telkkarinurkkaus kaipaa valaisinta.

* Playstationille (tuo musta mötikkä parvekkeen oven edessä) olisi keksittävä parempi ja turvallisempi paikka. Joku laatikko kenties?

Semmosia nyt ainakin olen suunnitellut. Että perästä kuuluu! (Kunhan nyt ensin selätetään kuumeet ja taudit, pullautetaan muutamat itkua ja tyytymättömyyttä aiheuttavat hampaat esiin, ja toivon mukaan saadaan tämä katastrofeille altis lapsiperhe-elämä muutoinkin raiteilleen ja Macci-perheen tuotteet toimintaan…)

Living room is still in summer mode. Cosyness is missing!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Mulla ois ratkaisu pleikkarin säilytykseen, tv:tason (tai teillä kaapin) taakse reikä ja sitä kautta koneet kaappiin johtoineen. Meillä tv-tasona Ikean bestå umpiovilla ja kaikki elektroniikka säilytetään kaapissa, sitten kun niitä käytetään ovi on rennosti auki ja taas käytön jälkeen ovi kiinni ja pömpelit ovat poissa silmistä 🙂

    1. Muuten hyvä, mutta kun telkun alla on 20cm syvät kaapit, ei pleikka mahdu sisään. Ja viereiseen 40 syvään ei viitsi laittaa, kun en halua porata sivuseiniin reikiä, ei tämä sentään ihan loppuelämän koti eikä kaappien viimeinen järjestys taida olla.