Tahtoo sohvapöydän

mustat_sohvapoydat

 

Asunnon myyntiä varten tehtiin vähän raivaushommia, ruokapöytä laitettiin pienemmäksi ja ylimääräiset ruokapöydäntuolit ja sohvan edustaa tukkineet rahit laitettiin vinttiin säilöön. Tupakeittiöstä tulikin taas erittäin tilavan ja avaran tuntuinen. Ja sohvan edusta alkoi suorastaan vaatimaan mustaa puista pyöreää pöytää! Tässä lista kivoimmista löytämistäni. Potentiaalisimmat vaihtoehdot löytyvät listan keskeltä, noin 200 euron hintaluokasta. Elloksen ehdokas on vähän rimpulan näköinen ja Muuton auttamatta liian kallis.

Our livingroom is longing for a round black wooden coffee table, and here are the best candidates.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

  1. uui, kovin on kalliita omalle kukkarolle ainakin. toi elloksen ehkä hinnaltaan mitä just ja just voisi maksaa – mutta jos löytyisi jostain kierrätysmyymältästä joku aivan täydellinen yksilö joka kaipaisi vain vähän hiontapaperia ja maalia ja pääsisi halvalla!?? 🙂

  2. Minä myös! Meille taas tamminen sohvapöytä sopisi paremmin tuomaan hieman lämpöä muuten musta-valkoiseen olohuoneeseen. Joten voipi olla, että Yumi-sohvapöytäsetti (http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/sohvapoydat-401307/-yumi-sohvapoytasetti-8870198) kotiutuu meille.

    Kivoja poimintoja olet tehnyt! Elloksen versio näyttää tosiaan jo kuvan perusteella rimpulalta.. Suosikkini näistä on Selectin, tykkään pyöreästä pöytälevystä kolmella jalalla. 🙂

  3. Lapsiperheessä noi kolmijalkaiset on (ainakin Hay meillä) epäkäytännöllisiä, kun jos taapero nojaa yhteen reunaan niin pöytä kaatuu tosi helposti… Eli jos nyt ostaisin itse uuden, niin ottaisin neljäjalkaisen.

  4. Hienoja! Mulla oli samannäköisiä haaveita, mutta sitten löysinkin vanhempien vintiltä wanhan pyöreän puisen sohvapöydän, jonka sudin mattamustaksi. Tadaa!

  5. Meillä on kaksi noita Hayn Bellaa, juuri tuo iso matala musta ja toinen pieni ja korkea. Kuten JaanaH sanoikin, se korkeampi piti meillä siirtää jäähylle pariksi kuukaudeksi kun lapsi opetteli nousemaan pystyyn tukea vasten, koska pöytä kaatui niin helposti. Pienempi pysyi paremmin pystyssä.

    Teillä tämä aika on tietysti jo ohitettu.

  6. Tuo Departmentin Ray ois aikalailla sitä, mitä itsekin olen etsinyt (tai ainakin ensimmäinen, minkä hinta ei pomppaa auttamattomasti kipurajan väärälle puolelle…), joskin ehkä eri värisenä… Mutta onko sinulla mitään (kuultua, luettua) tietoa siitä, millainen tuo on laadultaan ja tukevuudeltaan? Onnettomasta kappaleesta ei todellakaan viitsisi melkein kahtasataa maksaa.