Takan paikallaKun takka häipyi vintille, pääsi aiemmin seinään nojaillut ja jo useampaan kertaan väriä vaihtanut ”kameleontti-taulu” seinälle. Se sopii mitoiltaan oikein kivasti tuohon oviaukkojen väliin. Pöydällä on toissa Ikea-reissulla ostoskoriin tiensä löytäneet kynttilänjalat. Olin niitä jo ehtinyt useammassakin lehdessä/blogissa ihailla ja kun selvisi, että kyseessä on Ikean tuote, olin lentää persiilleni. Ovat minun silmissäni oikein huippuluokan disainia ja hintaakin alle 5 euroa!

Päätin muutes lisätä postauksiini tunnisteet, jotta tietyn aihealueen posteja on helpompi selailla. Välillä haluan itsekin tarkistaa, olenko jo jostain aiheesta kirjoitellut ja olen huomannut että vanhoja posteja on pirun hidasta plärätä. Lisäilen ne pikkuhiljaa siis myös vanhoihin juttuihin.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

3 kommenttia

  1. hAhaa olet katsellut noita samoja kynttilän jalkoja sillä silmällä, ovat niin kivat.

  2. Ohhoh, olin tehnyt ihan saman oletuksen – että kynttilänjalat olisivat "hienompaa" merkkiä. Kiva näinkin päin välillä.

  3. Joo, olin ihan ajatellut, että ne vois olla Design House Stockholmin tai jonkun muun ruotsalaisen design-merkin tuote. Mutta nepä olikin Ikean! 🙂