Takkatulta ja makkaraa

takkatuli1

takkatuli2

takkatuli3

 

Jo kaksi kertaa on takan sytytyksestä selvitty, kosteista puista huolimatta. Joskin paljon siihen saatiin pahvia uppoamaan (eipähän tarvinnut raahata kierrätyslaatikolle!). Mutta oli kyllä ehdottomasti vaivan väärti! Alakerran huonekorkeus on niukin naukin 230cm ja osin siksi, osin mustan lattian (Tarkettin Trend 200 -sarjan vinyylimatto) ansiosta siellä on ihanan pesämäinen tunnelma.

Fireplace downstairs. <3

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Tuo lattia näyttää kyllä tosi hyvälle. Saanko udella et minkä hintasta toi on. Olis meidän tulevaan kotiin käypä vaihtoehto lattiamateriaaliksi. Laminaatit ja parketit kun ei oikein sytytä..

  2. Pitäisikö/kannattaisiko/pystyisikö avotakkaan asentamaan sellaiset lasit? Olen täysin takka-amatööri itse mutta olen sellaisia nähnyt ja kuvittelen, että takka levittää tuhkaa ja savua vähemmän asuntoon ja takan ulkoreuna pysyy helpommin valkoisena. Sekä myös lapset mahdollisesti tunkevat vähemmän käsiään ja tavaroitaan sinne.

    1. Kyllä niitä varmaan mittojenkin mukaan saa! Kipinäsuojan aattelin nyt ensin hankkia, se kun ei montaa kymppiä maksa. Alkaa meinaan pikkuhiljaa olla rempparahapussin pohja näkyvissä… 🙂