Tampere-tossut

tossumonttu1

tossumonttu2

tossumonttu3

tossumonttu4

tossumonttu5

 

Äitini pyysi seuralaiseksi Kädentaito-messuille, oli liput ja kaikkee, joten minähän menin. Tai siis me mentiin, otin meinaan vauvankin mukaan. Visa vinkui Tossumontun kojulla, kun en kertakaikkiaan voinut vastustaa kohtuuhintaisia tamperelaisia käsintehtyjä nahkatossuja (eikä vastustellut äitinikään, hänen mukaansa tarttuivat mustat rusetilla varustetut versiot). Aika jänskät ja mukavat astella.

My new hand made leather shoes.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

4 kommenttia

  1. Ihanat! Mitä maksoi? Netistä en löytänyt hintatietoja, ja lähimmälle jälleenmyyjälle on matkaa..

  2. Heippa, pitkäaikainen lukijasi ilmoittautuu ja kommentoi ensimmäistä kertaa. : ) Aivan älyttömän hienot kengät ja meinasin itsekin tulla kysymään hinnasta, kun Tossumontun sivuilta en löytänyt hintatietoja. Ja mitä! Kotimaiset nahkakengät oikeasti noin järkevän hintaiset! Valmistuminen apteekintädiksi häämöttää muutaman kuukauden päässä ja tässäpä olisi hyvä vaihtoehto työkengiksi – lahja minulta minulle. Tykkään ihan hurjasti blogistasi, enkä vähiten siksi että mustavalkoinen on minun mielestäni ainut oikea väriyhdistelmä. Minulla tosin mausteena ja tehosteena vähän vihreää, teillä se näyttäisi olevan keltainen. Kaikkea hyvää ja kaunista koko perheelle!

    1. Kiitos kommentistasi! Yllättävän edulliset popot nuo kyllä olivat, herää kysymys oliko tuo joku messuhinta, vai irtoavatko ne aina samaan rahaan… Kivaa joulun odotusta ja onnea tulevalle apteekintädille! 🙂