Tangram-innostus

tangram1

tangram3

tangram4

tangram5

tangram6

 

Tuoreimmalla Ikea-reissulla pääsin tutkimaan marraskuussa lanseerattua lasten Lattjo-mallistoa, joka käsittää runsaan määrän erilaisia pelejä ja pelitarvikkeita, sekä naamiaisasuja. Mukaan lähti tamburiini-setti ja ihanan iso (n.22x22cm) Tangram, vanha kiinalainen pulmapeliklassikko. Tänään järjestin aikaa pienelle Tangram-sessiolle ja jäin kerrasta koukkuun. Ihan mahtavaa aivojumppaa ja suorastaan meditaatiota. Ja sen lisäksi palat ovat kauniisti maalattu. Pohjalevyyn oli painettu 16 mallikuvioita, ja lisää on netti pullollaan. Tein oitis muutaman, tässä todistusaineistoa.

A cute Tangram-puzzle from Ikea.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Näihin värikkäisiin palasiin voi tosiaan jäädä koukkuun! Pepita innostui taannoin ShapeMaker-palikoista. Tästä voisi tulla uusi innostus!

  2. Äh kun nyppii! Luen blogeja pädillä ja kaikkien divaanibloggaajien kuvat on ihan sumeita. Tiiätkö mikä tähän auttaisi?

    1. Höh, ei kyllä mitään aavistusta! Enkä valitettavasti voi edes testata, miltä ne meidän pädillä näyttää, kun lapset ovat tiputtaneet sen kahdesti ja lasi on murskana… :/