Tapaus ulkovarasto

ulkovarasto2

ulkovarasto1

ulkovarasto3

ulkovarasto4

 

Meillä on rapun pielessä tällainen L-kirjaimen muotoinen, 3,9 neliön kokoinen ulkovarasto, jossa on vallalla kamala kaaos. Tai eilen oli vieläkin pahempi, sillä ennen eilisiltaista inventaariota koko komeroon ei mahtunut jalalla astumaankaan. Tavarat järkättiin uudelleen, jotta varaston ovi kehdattiin avata ulkovaloa korjaamaan tulleelle sähkärille. Kesän aikana varasto aiotaan laittaa kuosiin, suunnitelmiakin on jo tehty. Turhat tavarat laitetaan kiertoon ja säilytettäville tehdään hyllyä ja hankitaan isoja muovilaatikoita. Lattian alkuperäinen inha muovimatto peitetään kokolattiamaton tyyliin asennettavalla mustanharmaalla kuramatolla. Jos sitä oikein kovasti innostuis, niin voishan noita seiniä maalatakin.

Jos meillä olisi ollut enemmän remontointiaikaa ennen muuttoamme, olisi tuo kulman taakse jäävä osa varastosta kannattanut liittää osaksi tuulikaappia. Mutta ei ollut aikaa miettiä moisia, joten tilanne on nyt tämä. Unelmissani säilytettävää tavaraa ei jäisi kovin paljoa, jolloin varastoon saisi järkättyä vaikkapa pienen työpisteen, siellä kun on sähköpatterikin. Palaan asiaan, kunhan on näyttää jotain valmista!

My storage organizing plans…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

1 kommentti

  1. Meillä varaston säilytysongelmat ratkottiin Elfan riippukiskoilla; katon rajaan vain listat ja sitten tarpeellinen määrä kiskoja roikkumaan. Esim. Ihan katon rajassa meillä on pelkkien hyllytukien varassa säilytyksessä suksia jos jonkin kokoisia ja jääkiekkomailoja, onkia jne. Hyllyjä on väsätty esim. Vanhoista keittiökaapeista ja ihan raakalaudastakin. Tykkään siitä, että varastoon pääsee kunnolla sisälle ja että matkalaukuillekin on omat paikkansa. Niitä sieltä useimmiten haen?. Muunneltavuus on tämän systeemin suurin plussa. Ja tavaraa mahtuu paljon – tosin meilläkin käytiin juuri kova karsinta ja hyllyillä on nyt mukavasti tilaa sen seurauksena.