Täydellinen keltainenOtetaan sitruunan keltainen ja maustetaan sitä vähän limetin vihreällä, siitä saadaan täydellinen keltaisen sävy. En voinut vain kävellä ohi, kun näin juuri tuollaisen täydellisen keltaisen huivin henkalla ja maukalla. Nyt metsästän rintarossia tai korviksia sen kaveriksi. Samaa sävyä kun saisi vielä samettityynynpäällisetkin! Ne mätsäis upeasti jo omistamieni violettien kanssa. Vastavärit nääs!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Aivan mahtava kaulahuivin väri. Toivottavasti löydät sen pariksi muuta saman väristä ja jostain ne samettityynynpäälliset. Kun kevät tulee, niin uskoisin tuota keltaista tulevan enemmänkin, joten kangaskaupoista saattaisit bongatakin hyvin samettia, josta ommella hurauttaisit päälliset. Onnea metsästykseen!

  2. Ja Marimekolla on ne valmistyynyliinat, sellaset samettiset, jossa on kyl ton keltasen lisäksi valkoista ja harmaata kanssa. Siinä on just se täydellinen kellanvihreän sävy. Hyvä idea tuo violetti pariksi.

  3. Kiitti vinkistä Suki! :)) Valkoinen ja harmaa samassa kankaassa tuon kanssa, kyllä kelpais! Ja nyt kun mainitsit tuosta Marimekon tyynystä, muistan hämärästi nähneeni vastaaviin tuntomerkkeihin sopivan joskus jossain, mutten kuitenkaan löytänyt sitä Marimekon sivuilta. Nyyh. Täytyypä kipaista myymälässä, harmi vaan että lähimmät ovat melko pieniä=suppeahko valikoima. Ideaparkissa olis sitten isompi.