Täydellinen musta sormus

mustasormus1

mustasormus2

mustasormus3

 

KonMarin hengessä toteuttamani kodin perkaus on edennyt jo koruihin, ja siinä korujani inventoidessa havaitsin ihan selvän puutoksen, yksinkertaisen leveän sormuksen oikeaan nimettömään. Ennen raskauksia pidin vuosikausia, ehkä jopa vuosikymmenen, nimettömässä kahta samanlaista hopeista Kalevala Korun Vaskikäärme-sormusta, ikäänkuin pariksi vasemman nimettömän itse suunnittelemilleni hopeisille kihla- ja vihkisormukselle (vihkisomuksessa musta Onyx-kivi). Vaan nytpä oikean käden nimetön oli jo vuosia ollut sormukseton (tyyli- ja kokoteknisistä syistä), ja alkoi vahvasti tuntua siltä, että asiaan on saatava pikainen muutos. Minä kun olen tällainen vähän äijämäinen naisihminen, pidän myös isoista ja näyttävistä koruista. Ensi alkuun googlettelin yksinkertaisia leveitä hopeasormuksia, ja olin sellaisen parin-kolmen kympin sormuksen jo vähällä tilatakin, kunnes älysin googletella myös mustia sormuksia. Ja sitten näin tämän mustan leveän teräs-ihanuuden, Calvin Kleinin miehille suunnatun Duty-sormuksen, joka vieläpä sattui olemaan myynnissä poistohinnalla (57 euroa) ja löytyvän juuri tarvitsemassani koossa. Sormus saapui tänään ja se on suorastaan täydellinen, ihan justiinsa mun tyylinen järkäle. Ja sen lisäksi se sopii älyttömän hienosti yksiin kihla-ja vihkisormukseni kanssa. I’m in love.

My new black Calvin Klein Duty -ring. Pure love.

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

L300

3 kommenttia

  1. Tuli mieleen, että saattaisit pitää tuoreesta suomalaisesta innovaatiosta eli Ouran hyvinvointisormuksesta. https://ouraring.com/shop/

    Minulla ei ole tuon firman kanssa mitään tekemistä, mutta mielenkiinnolla olen sen tarinaa seurannut ja miettinyt, että osaisinko itse pitää isoa sormusta kun hyvinvointirannekkeen pito eivät nappaa.