Täydellisten neuletakkien metsästys

neuletakit

 

Minä suorastaan rakastan lasten neuletakkeja, ne kun sopivat sekä arkeen, että vähän juhlavampaankin menoon, ja sen lisäksi ovat myös kovin käteviä riisua ja pukea. Tässä muutamia kivoja yksilöitä.

On kuulkaas ihan uskomattoman haastavaa löytää lapsille kauniita ja kohtuuhintaisia neuletakkeja. Villatakeista nyt puhumattakaan! Enkä itse jaksa enkä ehdi tehdä. Ja jos jonkun ihanan sitten löytää, loppuvat koot yleensä viimeistään 92 senttiin. Tai jopa 68:een, kuten tuon Lindexin ihanan kietaisumallin! Ja isommille lapsille löytyy sitten lähinnä vaan jotain esiteinahtavia hirvityksiä.

I love kids’ cardigans, but it’s unbelievably hard to find cute ones with reasonale prices!

P.S. Pinterestissä on lisää minua puhuttelevaa lastenmuotia!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. vinkkaappa viksuna 128/134 kokoiselle ekaluokkalaispojalle kivoja tamineita. Tuntuu tosi haastelliselta, sillä: karsastan yleensä printtikuoseja, ainakin spiderman ja tyhmiä tekstejä, sinistä ja muutenkin just niitä muutaman laihaa vaihtoehtoa, jos pitäisi löytää esim. häihin vermeet sen ainaisen tylsän manne-sliparin sijaan, tykkään maanläheisistä väreistä, paidat mielellään yksivärisinä (valkoinen, beige, punainen, keltainen ) jne

    1. Joo, kyllä Pomppiksia löytyy meiltäkin! Ja taas on kivoja uutuuksia, tarttee siis odottaa alennuksia! 🙂

  2. Hei, H&M:llä siellä tyttöjen L.O.G.G.-puolella oli mun mielestä hyvin nättejä neuletakkeja ja paitoja. Palmikoilla ja ilmankin. Menis pojallekin. Ainakin valkoisena oli, ehkä harmaanakin.