Teippejä, lisää teippejä
Jos joltain on mennyt ihan ohi, niin kerrottakoon, että minäkin rrrrakastan teippejä. Tarkemmin sanottuna japanialaisia masking-teippejä. Ensimmäiset tilasin reilu vuosi sitten Ameriikasta ja muutaman lisärullan löysin keväällä Akateemisesta alennushintaan. Mutta nytpä vasta rysähti… tein nimittäin sen verran mojovan tilauksen Teippitarhaan, että laittoivat vielä pari paperipussipinkkaa kaupantekijäisiksi! 🙂 Oli muuten nätisti pakattu lähetys (ja hyvä joululahjapakettien koristeluvinkki). Innokkaat apuritkin tuntuivat olevan kovin viehtyneitä äitiliinin uusiin teippeihin. Muutama rulla päätyi myös skräppäyksestä innostuneen mumman lahjapakettiin (eivät esiinny kuvissa, jottei mumma tietäisi, mitä tuleman pitää!).

Näistä teipeistä on muuten vaikka mihin, tulitikkuaskien, kirjekuortenkorttien ja pakettikoristeluiden lisäksi niillä entraa vaikka tylsät hyllyjen reunat (kuten olen tehnyt lastenhuoneessa ja keittiössä).

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

10 kommenttia

  1. Jes! Tykkään erityisesti tuosta tulitikkuaskista. Jaahans, pistääköhän blogikollegani Piia kohta taas kanssani teippitilausta sisään? Hän kyllä hamstrasi niitä viisaasti Treen messuiltakin, kun minä olin niin väsyjumissa, etten jaksanut asiaa liiemmin ajatella 😉

  2. Washi-teippejä on itsellenikin kertynyt; Etsystä pariltakin myyjältä, Pinosta, Pariisin Merci-liikkeestä… Ihania! Netistä löytyy erilaisia vinkkejä niiden käyttöön

  3. Teippitarha ON ihana! 🙂

    UU, skräppäys! Pyydäthän mummaa laittamaan blogin pystyyn! 😉 Niin ja ”Intohimona Skräppäys” on Laukaassa tänä vuonna 😀

    1. Vähän alle 80 euroa. Noiden kuvassa näkyvien rullien lisäksi summaan sisältyi vielä 4 rullaa lahjaksi ja nippu raidallisia paperipusseja.