Teippiä tauluun…


…Nimittäin magneettitauluun. Jokunen viikko sitten keksin teipata lastenhuoneen magneettitauluihin kehykset. Teippinä käytin samaa raidallista, jolla olen lastenhuoneen hyllytkin teipannut. Samaan syssyyn saivat myös makkarin tietokoneen päälle sijoitetut pienemmät magnettitaulut (Ikean vanhaa mallistoa) mustavalkopilkullista teippiä reunoihinsa.

Kuvissa pilkottaa myös keltaiseksi spreijaamani, vuosia vintissä maannut rottinkikori. Se on kiva paikka ahkerassa käytössä oleville kovakantisille kirjoille (hellempää käsittelyä vaativat kirjat ovat vielä säilössä, pikku liimanäppien ulottumattomissa). Ehdin jo kovasti riemastua, kun löysin Mastonin keltaisen spraypurkin Prisman hyllystä, minä kun luulin sen olevan samaista ”Brion-keltaista”, jolla isäni oli maalannut vanhan keinutuolini. Mutta eipäs se sitten ollutkaan, keltaisen seinämme rinnalla kori näyttää nimittäin pikemminkin oranssilta! Höh. Sattuiskos joku tietämään kirkkaammankeltaista spraytä?

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

6 kommenttia

  1. Bauhausista ostin juuri Dupli-colorin keltaisen spraymaalin.
    Väri on rape yellow & ehkä vähän sitruunan keltaiseen taittava. Siellä oli väri auringon keltainenkin. Käy kurkkaamassa josko tärppäisi.

  2. Meillä on tuo teippailu lähtenyt ihan lapasesta, tosin Dc-fixin kanssa. Ehkä seuraavaksi siirryn Washi teippeihin.

  3. Jaaha taidankin hakea kaupasta keltaista spray-maalia ja maalata yhden juuri kaverilta saamani valkoisen korin… 😉

    Näin äitini Me Naiset -lehdessä jutun kodistanne ja ihastuin aivan totaalisesti! 😀

    1. Kivannäköistä! 🙂 Mistä olet hommannut yhdisteltävät osat (ylä- ja alakroppa) magneettitaululla?