Tekstiä kylkeenJärkkäilijäikonini Sukin touhuista intoutuneena päätin minäkin kunnostautua tällä nimenomaisella ”järkkäilyn” saralla. Olen jo hetken aikaa harkinnut oman Dymon hankkimista. Töissä olen käyttänyt sellaisia perustylsillä fonteilla varusteltuja peruslaitteita (jollaisen meinaan kyllä minäkin vielä hankkia, sillä niillä saa aikaiseksi myös vaatteisiin silitettävää tekstinauhaa!), mutta eilen sitten löysin ihanan retro-Dymon Clas Ohlsonilta. Hintakin vain 12,90! Se tekee juuri sitä ihanaa kohokirjoitusta, jota lapsuudessani löytyi mm. lähes joka postilaatikosta! Tarranauha piristi kummasti kymmenen vuotta vanhaa Ikean metallilaatikostoa (joita oltaisiin muuten ostettu lisää, jollei ulkonäkö olisi matkan varrella muuttunut). Lähes yhtä vanhat Ikean lasitölkit saivat nekin sisällön paljastavat tekstit kylkiinsä.

Kumma miten tuollainen lapsellinen laite voi saada aikuisen ihmisen näin onnelliseksi…

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

8 kommenttia

  1. No eiks ookin, nyt kaikki Dymoa ostamaan! Pitkästä aikaa oli kiva tehdä tällaisia pikku näpertelyhommia. Remonttihommat alkaa jo tympiin. 🙂

  2. Täällä toinen dymoilija! Dymolla kirjoittaessa ehtii ajatella. Samaisessa myymälässä olisi ollut hopeista dymoteippiä, mutta oli liian kallista. Merkkasin päiväkotitossutkin Dymolla ja hyvin pysyy.

  3. Äääh, mun on saatava vihdoin ja viimein kanssa se Dymo!Tästä saikin taas uutta intoa vaatehuonejärkän viimeistelyyn 🙂

  4. Joo, Dymolla kirjoittaessa JOUTUU ajattelemaan! Sanat on tavattava huolellisesti, ettei nauha mene hukkaan. Ja tokihan tuo vaatehuoneessakin on avuksi!

  5. Dymo kyllä menee ostoslistalle heti! Pitkään olen tuollaista himoinnut mutta aina se on jäänyt, nyt täytyy asia korjata.

  6. Ooh, oma Dymo! Olen luullut että niitä voi hankkia vain virastoihin tms, että ne ovat kalliita kapineita. Taidanpa laittaa myös hankintalistalle!

  7. Pitäisiköhän itsekin Dymoilla tekstit askartelulaatikoiden kylkeen sen verran hyvältä näyttää!