Tilanjakaja tekeilläSeinien purkamiset on jo ”so last season”, joten mehän ollaan otettu seuraava askel ja siirrytty niiden rakentamiseen! 😉 Eli tämänhetkinen tilanne on se, että peräkammaria (n. 26m2) jakamaan on tehty 2,2 metriä leveä seinäke. Huoneen ikkunattomaan päähän tulee ns. makuualkovi ja seinäkkeen toiselle puolelle vauvojen oma soppi.

Nykyinen makkarimme on kyllä riittävän kokoinen parisängylle, kahdelle yöpöydälle, liukuovikomerolle ja jopa yhdelle pinnasängylle, mutta kun pinniksiä tarvitaan ihan pian kaksi (tähän asti vaavit ovat sopuisasti jakaneet pedin), emme me kaikki enää mahdu samaan huoneeseen. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisimme siirtäneet oman sänkymme tähän nyt värkättyyn alkoviin ja vauvat olisivat jääneet nykyiseen makkariin. Mutta. Ymmärsimme olevamme henkisesti valmistautumattomia nukkumaan ”niin kaukana” vauvoista, joten vauvat muuttavat seinäkkeen toiselle puolelle, nykyiseen työtilaan ja makkarista tehdään kirjasto/työhuone. Telkkarin tuleva sijoituspaikka on vielä hieman auki, muut asiat ovat jo loksahtamassa paikoilleen.
Tämä värkätty seinänpätkä toi samalla niin kovin tervetullutta seinäpintaa. Tässä sinänsä riittävän kokoisessa 80m2 asunnossa kun on vain kolme huonetta, pari liukuovikomeroa, useita ikkunoita ja oviaukkoja, ei seinäpintaa, jota vasten huonekaluja voisi sijoitella, ole kummoisestikaan. Vauvojen puolelle seinäkettä olen suunnitellut hankittavan kaksi Ikean valkoista Stuva-komeroa, joten saamme nyt lisää kaivattua säilytystilaa!
Pakko myöntää, että olen melkoisen innoissani päästessäni sisustamaan vauvojen omaa soppea. Eli siitä lisää myöhemmin!

SAATTAISIT PITÄÄ MYÖS NÄISTÄ

5 kommenttia

  1. Kuulostaa järkevältä ratkaisulta ja toden totta tuo seinäpintojen vähyys on tuttua! Mutta asuntonne on selvästi muuntumiskelpoinen! Sitä paitsi pienet muutokset huonejärjestyksessä ja sisustuksessa silloin tällöin tuovat piristystä – valmis koti olisi järkyttävä tilanne :oOnnea pienokaisten uudelle "omalle huoneelle"! T. EiRa

  2. Ps, kannattaa laittaa väliseinän vääliin hyvin villaa niin saatte äänieristystä. Muuten elostelu menee turhan vaikeaksi kunhan vauvat siitä hieman kasvavat. Nimimerkillä kokemusta, meilläkin siis kaksoset. Tieedossa siis erinäisiä haasteita lapsien iän karttuessa lähelle vuotta tai kahta… 😉

  3. Äänieristystä kyllä kannattaa todella miettiä! Ja nauttia siitä että saat sisustaa vielä ihanasti oman maun mukaan SILLÄ KUN lapset kasvavat tulee heidän oma makunsa, kavereiden tuomat ihanat muovikrääsä-lahjat, vaatteet joita he haluavat (poikani halusi jo 2.v päättää omista vaatteistaan ja lemppareita olivat ne räiskyvän väriset autopaidat ja muut, mitkä ei ihan äitin makuun olleet). Ei sitä vielä pienten vauvojen kanssa tule miettineeksi ettei se koti ole kohta niin sisustuksellinen. Itse hakin säilytyskalusteita joihin saa edes joskus piiloon muovikrääsät (yöksi 🙂 ) kunnes ne kaivetaan taas leikkeihin. On meillä kauniita puuleluja muttei niillä pahemmin leikitä.Nauti nyt!

  4. Villat on laitettu, joten se puoli on kyllä kunnossa! Ainoa ongelma on vaan se, että seinänpätkä on vain 2,2 metrinen, jolloin tilojen väliin jää vielä yli metrinen kulkuaukko… Eli se siitä elostelusta! ;DJa kyllä, nyt on nautittava ja sisusteltava oman mielen mukaan, vielä kun voi. Vaikka mies on kyllä optimisti ja uskoo kasvatuksen=aivopesun tuottavan tulosta, eli etteivät tenavat edes haluaisi niitä kirkuvia muovileluja… Ans kattoo nyt!

  5. Sisustusaivopesua 😀 ,heh. Voihan sitä värikästäkin olla ns. hauskalla maulla ja vielä kun pistää pikkasen överiksi, niin saadaan jo oikein huvikumputunnelmaa. Meilläkin mennään vielä suht neutraalisti 🙂 Hyvä seinä tulossa ja tilaratkaisu.